Home > Sex-Relatii > Dragoste > Gesturi de tandrețe în public? Șapte motive pentru care ceilalți se vor simți stânjeniți

Gesturi de tandrețe în public? Șapte motive pentru care ceilalți se vor simți stânjeniți

gesturi de tandrețe

Dragostea transformă totul într-o lume magică. Uneori, prea multă expunere a afecțiunii în public îi face pe oameni să se simtă incomod, foarte incomod. Nu există nicio îndoială că iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume. Dar trebuie să înțelegi că nu toată lumea acceptă gesturile tandre dintre doi îndrăgostiți.

Afișarea subtilă a afecțiunii în public nu dăunează, dar cuplurile care exagerează cu astfel de gesturi îi fac pe mulți să se simtă inconfortabil. Ei bine, am găsit 8 motive pentru care o expunere deschisă și publică a dragostei îi poate face pe ceilalți să se simtă ciudat.

1. Sărutul spontan pe stradă este adesea trecut cu vederea, fiind considerat un lucru absolul normal. O atingere subtilă a buzelor, un pupic pe obraz, o îmbrățișare rapidă. Însă, devine ciudat să asistăm la un sărut franțuzesc, care implică și folosirea limbii, și care vrea să bată orice record de durată. Încearcă să fii subtilă când te săruți și nu încerca să ofensezi pe nimeni cu acțiunile tale.

2. E absolut normal să te simți invidioasă sau nesigură când vezi doi îndrăgostiți care își arată afecțiunea în public. Dacă tocmai ai încheiat o relație amoroasă, care te-a afectat, o dovadă de dragoste la mall între doi tineri te-ar putea pune într-o situație delicată. Sau te-ar face să plângi, pentru că îți amintește de fostul iubit.

3. Există anumite locuri în care și un banal ținut de mână devine stânjenitor pentru ceilalți. Mai bine te-ai abține de la gesturile tandre la birou, în fața colegilor, sau pe scara rulantă din spațiul comercial. Eviți astfel comentariile răutăcioase și șicanele din partea celorlalți.

4. Nu scoate sunete ciudate în timpul sărutului! Cel puţin, nu în public! Păstrează gemetele şi sunetele sexy pentru momentele intime. Nu îți dai seama cât de enervante sunt și cât de ciudat sună în urechile celorlalți.

5. Să fii a cincea roată de la căruță… doare! E o comparație potrivită pentru ieșirile în grup. Nimic nu poate fi mai inconfortabil decât să asiști la giugiuleala prietenilor tăi care sunt un cuplu, iar tu ai ieșit neînsoțită.

6. Săruturile sunt considerate parte din preludiu. Iar unii sunt puși într-o situație stânjenitoare privind un cuplu care e pe punctul de a face sex. Aceste gesturi atât de intime ar putea fi înțelese greșit și ceilalți nu vor ști cum să reacționeze.

7. Gesturile tandre în public între două persoane de același gen înseamnă imoralitate pentru unii dintre noi și produce stigmatizare. Țara noastră încă nu e pregătită pentru parteneriatul civil între persoanele de același sex și se pare că dăm dovadă de prea puțină toleranță când vine vorba despre afișarea în public a afecțiunii între doi homosexuali.

 

 


Comenteaza acest articol

Gesturi de tandrețe în public? Șapte motive pentru care ceilalți se vor simți stânjeniți

by Andreea Damian   2 min
0