Home > Lifestyle > Deco > Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

IKEA Romania lanseaza astazi, 12 august, Catalogul IKEA 2016. In perioada 17 august – 6 septembrie, 930.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite in locuintele din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si imprejurimi.

Noul catalog are 328 de pagini si se inspira din bucuria meselor impreuna, reflectand tema de anul acesta: „Gesturile mici conteaza”. Este vorba despre momentele marunte, magice, din jurul bucatariei si nu numai. Despre gesturile mici dar pline de semnificatie pe care le facem pentru cei dragi, fara un motiv anume. Noul catalog IKEA pune accentul pe lucrurile simple ce fac mari diferente, pe armonia din jurul unei mese. In noul catalog IKEA au prioritate bucatariile, produsele pentru gatit sau produsele IKEA FOOD.

 

ikea.txt2

 

IKEA FOOD

Pentru ca mancarea joaca un rol important in catalogul de anul acesta, Restaurantul, Magazinul de Delicatese Suedeze si Bistro-ul din magazinul IKEA ii vor astepta pe consumatori cu multe noutati.

O noutate prezenta in meniul Restaurantului IKEA inca din luna aprilie este reprezentata de chiftelutele vegetariene si cele de pui, pregatite cu grija fata de oameni si de mediu. In Restaurantul IKEA, in Bistro si in Magazinul de Delicatese Suedeze vor fi disponibile incepand de la 1 septembrie noi produse hranitoare si sanatoase: iaurt inghetat la 3 lei paharul, apa fructata ce va contine cu 50% mai putin zahar fata de sucurile existente in prezent la dozatoarele cu reumplere gratuita si noi meniuri sanatoase in restaurant.

Alte noutati asteptate pe parcursul anului sunt: Ice Tea cu arome de pin si mesteacan, gustari din legume uscate si nuci in Magazinul de Delicatese Suedeze, gustari sanatoase si sandwich-uri la Bistro.

 

Articole asemanatoare
Creeaza-ti ANUL 2016!
Desenele copiilor se transforma in jucarii adevarate in magazinele IKEA
IKEA Romania te invita sa devii ajutor de poveste in Campania Jucariilor de Plus!
Catalogul IKEA 2014 sărbătorește momentele petrecute acasă

Comenteaza acest articol

Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

by realitatea   1 min
0