Home > Agenda > Gheorghe Zamfir, decorat de presedintele Republicii Moldova

Gheorghe Zamfir, decorat de presedintele Republicii Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a decorat pe marele naist roman, Gheorghe Zamfir, cu ”Ordinul Republicii”, cea mai inalta distinctie de stat a acestei tari.

In decretul semnat de catre presedintele Republicii Moldova se mentioneaza ca Gheorghe Zamfir a fost decorat in semn de inalta apreciere a meritelor deosebite in dezvoltarea artei muzicale, pentru contributia substantiala la promovarea valorilor culturale nationale si activitate de creatie prodigioasa.

Pe 18 decembrie 2014, ambasadorul naiului Gheorghe Zamfir va sustine  un concert extraordinar de Craciun, eveniment grandios ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti. Alaturi de marele artist, vor evolua invitatii sai speciali, mari artisti ai scenei culturale romanesti, precum: actorul Dan Puric, soprana Alexandra Coman, violonistul Eugen Sarbu, Corul National de Camera Madrigal in acompaniamentul Orchestrei Nationale ”Gheorghe Zamfir” sub bagheta dirijorului Florin Totan. Concertul face parte din seria evenimentelor incluse in proiectul ”Destinatie Romania” .

Biletele pentru concertul extraordinar de Craciun ”Gheorghe Zamfir si invitatii sai” au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate  de la Sala Palatului, Cinema Patria, TNB, din magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo, Libraria Eminescu, in reteaua agentiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER si online pe www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.ticketstore.ro  si www.ticketnet.ro.

Articole asemanatoare
Richard Clayderman la Sala Palatului
Sarbatoarea muzicii vieneze, la Sala Palatului
Sărbătoritul zilei
Petruța Cecilia Kupper

Comenteaza acest articol

Gheorghe Zamfir, decorat de presedintele Republicii Moldova

by   1 min
0