Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Ghici cine cântă (mascat) în SUA atât de bine încât mingile sar singure în coșul NBA

Există o emisiune cu și despre multă muzică în SUA – se numește Masked Singer și regula e oarecum simplă – oameni talentați cântă îmbrăcați în tot felul de personaje (majoritatea animale), în fața unui juriu. Dacă unul are ghinion și este eliminat el trebuie să-și scoată masca. Doar că, sub mască poate fi orice vedetă internațională – inclusiv Seal – care a fost eliminat recent. Cel mai mare șoc pentru jurați și pentru cei care urmăresc show-ul a avut loc însă la cea de-a doua eliminare, după Seal, ieri.

The Masked Singer este un show de televiziune care face parte din franciza Masked Singer cu celebrități în costume din cap până în picioare și măști pe față, care își ascund identitățile de alți concurenți, de juriu și de public. A avut premiera pe Fox în 2 ianuarie 2019 și este prezentat de Nick Cannon.

Juriul e format din cântărețul-compozitor Robin Thicke, vedeta TV americană Jenny McCarthy, actorul și comediantul Ken Jeong și cântăreața Nicole Scherzinger.

Cu două săptămâni înainte de finala Masked Singer moment în care în joc au mai rămas doar cinci creaturi muzicale – Vulpea, Rottweilerul, Leopardul, Flamingoul și Thingamajigul – într-o semifinală cu tematică de Crăciun, juriul a fost șocat să-l descopere sub masca Thingamajingului pe jucătorul de baschet Victor Oladipo. Mai mult de atât, după marea descoperire și eliminarea lui (din păcate) din show, în urma mai multor tachinări bine țintite care au avut loc până ieri între cei doi, un jurat – Nicole Scherzinger a fost invitată la o întâlnire. Și dacă vă uitați la imaginile de mai jos – oricine, începând de la Rihanna până la Nicki Minaj ar vrea să fie în locul ei. Băiatul ăsta e incredibil.

Kehinde Babatunde Victor Oladipo (n. 4 mai 1992) este un jucător american de baschet profesionist pentru Indiana Pacers, (NBA). Oladipo a fost recrutat cu cea de-a doua selecție generală în proiectul NBA din 2013 de către Orlando Magic și a fost numit la prima echipă All-Rookie din NBA. El a fost tranzacționat la Oklahoma City Thunder în 2016, apoi a fost tranzacționat la Pacers în 2017. A devenit pentru prima dată NBA All-Star și a câștigat premiul NBA – cel mai bun jucător pentru primul său sezon cu Indiana. În pofida sezonului 2018–19 din cauza accidentărilor, inclusiv a unei accidentări care s-a încheiat în ianuarie 2019, Oladipo a fost desemnat rezervă All-Star a Conferinței Estice pentru al doilea an consecutiv.

În fine, ca să înțelegeți de ce au fost jurați și audiența atât de șocați, am pus mai jos două dintre piesele cântate impecabil de Victor Oladipo. OMG.

ARTICOLE SIMILARE

Ce familie frumoasă are Cătălina Jojo Grama! Ce sărbătorește vedeta în carantină

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei de 7 februarie

realitatea

După luna artificială, un soare artificial va lumina în curând cerul Chinei

Andreea Damian

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Tabu Tabu

Retete de vara – Salata cu vinete

realitatea

Smiley, dezvăluire neașteptată: „Am scris acest cântec cu gândul la Iubita Mea” (VIDEO)

Andreea Damian

Scrie un comentariu