Home > Health > Ghid de consumabile medicale și spitalicești – Produse de îngrijire pentru mame și copii

Ghid de consumabile medicale și spitalicești – Produse de îngrijire pentru mame și copii

ghid

Lumea medicinei merge mână în mână cu lumea tehnologiei. Există magazine online care vă pot convinge  de asta, pentru că oferă soluții mai bune la consumabile medicale, soluții practice cu rezultate excelente obținute în puțin timp. (P)

Cei care se gândesc să deschidă un cabinet medical, au nevoie de materiale clinice și spitalicești, produse de unică folosință, dar și de echipamente speciale, care sunt esențiale în activitatea lor. Una din marile provocări ale acestora este gestionarea eficientă a produselor, pentru menținerea stocului mereu actualizat. Astfel de produse pot fi achiziționate rapid online, ele fiind prezentate într-o gamă foarte variată în magazinele de profil, care acoperă cerințele în domeniu.

Echipa AllMed.ro pune la dispoziția clienților o gamă variată de consumabile medicale necesare medicilor:

 • Dezinfectanți suprafețe, dezinfectanți tegumente, dezinfectanți instrumentar, dezinfectanți medicali
 • Ace medicale unică folosință, ace hipodermice, ace seringă, ace sutură chirurgicală, ace vacutainer, ace recoltare, ace recoltare tip fluturaș
 • Seringi, seringi luer lock, seringi luer slip, bonete medicale, mănuși examinare, măști chirurgicale și multe altele.

Produsele pentru mame și bebeluși sunt într-o gamă mult mai variată în magazinele online

Îngrijirea unui copil a devenit mult mai ușoară pentru o mamă, de când au apărut produsele de igienă pentru copii și părinți, care se comercializează rapid prin magazinele online. Producătorii moderni realizează consumabile, articole de îngrijire utile și convenabile, produse de igienă și aparate utile pentru mamele care au bebeluși. Pentru a nu pierde timp prin magazinele din oraș, sunt recomandate magazinele online care au o gamă variată de astfel de produse și tot felul de articole pentru bebeluși.

Pe site-ul AllMed.ro sunt produse foarte importante, destinate mamelor și copiilor, care pot fi comandate ușor, chiar din confortul casei. Sortimentul este uriaș și include produse grupate pe categorii și anume:

 • Batistuțe, șervețele umede, produse de igienă, biberoane, pompe și sterilizatoare
 • Creme de îngrijire pentru bebeluși, bețișoare pentru urechi copii
 • Căni, termos, aspiratoare nazale, termometre
 • Dischete demachiante, teste și alte produse pentru mămici.

Toate produsele achiziționate online sunt certificate, respectă standardele de calitate înaltă. Articolele sunt foarte variate, destinate medicilor, spitalelor, clinicilor medicale, laboratoarelor, dar și mamelor care au copii mici.

Echipamente de laborator și consumabile, echipamente necesare pentru cercetare

În orice laborator medical sunt necesare tot felul de consumabile, instrumente și echipamente, pentru desfășurarea activității. Acestea se pot achiziționa online pe AllMed.ro, în doar câteva minute, indiferent că este vorba despre:

 • Consumabile preanalitice, coprorecoltoare, eprubete, pipete, cutii Petri, exudate
 • Recoltor universal, vârfuri de pipete, tuburi Eppendorf, tuburi Falcon, urocultor
 • Cutii transport lame pentru microscop, lame și lamele, accesorii ori sisteme microscop.

Produsele sunt de calitate, sunt de la producători și furnizori de renume, iar prețurile sunt competitive.

Materiale consumabile pentru tratamente de ortopedie la prețuri avantajoase, în magazine online

Magazinele online oferă și consumabile pentru anumite domenii medicale de specialitate, care sunt disponibile online. Spre exemplu există o gamă variată de consumabile și produse pentru tratamente ortopedice, care se găsesc pe AllMed.ro și care sunt necesare în acest domeniu medical:

 • Dispozitive locomoție, bastoane, cadru de mers, cărucior, cârje, rolator
 • Materiale de susținere, cotiere, centură ortopedică, genunchiere, gleznieră, manșetă elastică
 • Fașă, bandaje, bandaj kinesiologic, tubular, bandaje elastice autoadezive
 • Vată ortopedică, fașă elastică, gipsată, sau fașă din tifon și bumbac.

Consumabile și produsele pentru chirurgie, sau bloc operator

Blocul operator poate cuprinde mai multe săli: de urologie, ambulator, ORL, chirurgie generală și altele. Acestea sunt dotate cu aparatură medicală specială și cu produse necesare pentru fiecare specialitate în parte.

Personalul medical folosește o categorie de produse care au rol de protecție, cum sunt de exemplu: câmpurile ce garantează siguranța și confortul, reducând în același timp riscul contaminării plăgilor. Există o gamă variată de câmpuri chirurgicale sterile și nesterile care se pot cumpăra online, produse medicale necesare în acest domeniu:

 • Câmpuri chirurgicale simple, câmpuri chirurgicale speciale, câmpuri toracice, epidurale, pentru genunchi, câmpuri de tip turban.
 • De asemenea pot fi câmpuri autoadezive ranforsate, câmpuri chirurgicale acoperire masă, autoadezive, cu orificiu sau câmpuri simple.

Acestea și alte produse speciale pentru blocul operator se pot achiziționa mult mai rapid online. Pe AllMed.ro sunt o sumedenie de astfel de produse și de consumabile medicale, la prețuri accesibile, dar și alte produse necesare în blocul operator, cum ar fi:

 • Seturi chirurgicale, cardiovasculare și toracice
 • Seturi pentru chirurgie generală
 • Seturi pentru domenii medicale diferite – urologie, ORL, ginecologie, oftalmologie, ortopedie și traumatologie
 • Seturi de bază medicale, seturi de laparascopie, de neurochirurgie
 • Set pentru varice, pentru intervenții minore.

Toate produsele se pot achiziționa online, provin de la producători de renume, ca de exemplu: Ecolab, EuroMed, Eva Natura, GreenLine, Hartmann, Octamed, Prima, Roosin, Vetro Design, Schulke, Maternea, Missena, Mastercare și alții. Aceste companii realizează produse de calitate înaltă, care cresc eficiența clienților și îi face mai productivi în activitatea lor.

Toate produsele și consumabilele medicale sunt esențiale pentru clinice, spitale, laboratoare, inclusiv în ceea ce privește echipamentele și serviciile conexe. Acest magazin online oferă soluții practice, cu impact excelent pe termen lung.

Articole asemanatoare
buze
Ghidul anti-îmbătrânire pentru buze
Casa Regală
Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media
tocuri
Ghidul de supraviețuire pe tocuri pentru petrecărețe
Ce-și doresc bărbații – cel mai nou ghid pentru femeile din România

Comenteaza acest articol

Ghid de consumabile medicale și spitalicești – Produse de îngrijire pentru mame și copii

by Andreea Damian   3 min
0