Home > Fără categorie > GHIDUL practic al DIVORTURILOR / Nicole Kidman ii arata lui Katie Holmes ce trebuie sa faca!

GHIDUL practic al DIVORTURILOR / Nicole Kidman ii arata lui Katie Holmes ce trebuie sa faca!

Divortul este intotdeauna o experienta extrem de stresanta, indiferent de circumstanţe. Chiar in conditiile in care nu ai de impartit avere, copii sau animale de companie si te duci cu sotul de mana la tribunal  – in genul Mihaelei Radulescu -, ba chiar dai si o petrecere de divort, la care prietenii se distreaza mai tare ca la nunta – ramai cu un gust amar si moralul la pamant. Si, pentru ca nu exista o metoda probata care sa te readuca pe linia de plutire, iata cateva tehnici folosite de celebritati pentru a depasi socul unui mariaj esuat.
1.Uluieste-i pe toti!
Nicole Kidman, una dintre putinele vedete care au reusit sa-si transforme divortul intr-un  succes, ar trebui sa scrie un manual pe aceasta tema. Cine ar putea uita aparitia triumfala post-Tom Cruise la Festivalul de Film de la Cannes, pentru premiera filmului “Moulin Rouge”? Rochia ei neagra Gaultier a facut la acel moment senzatie! In loc sa fuga si sa se ascunda in acea perioada dureroasa pentru ea, a fost cas[i cum Nicole, cum a scris un ziar britanic, “s-a expus deliberat in public, prefacandu-se vesela si aratand impresionant de bine, sfidandu-i pe toti cei care o examinau, cautand semne de slabiciune si
disperare”.

Sfatul psihologului – Este normal ca, in urma unui divort, sa existe o anumita perioada “de doliu”. Important este sa nu ramai in zona sentimentelor negative – precum furie, vina,tristete, frica,
confuzie – care iti rapesc energie si te impiedica sa-ti atingi scopul final care se reduce la cateva cuvinte: “Ridica-te si mergi mai departe!”.

…Mai mult despre cum au depasit perioada divortului vedete ca Meg Ryan, Jennifer Garner, Charlie Sheen, Jennifer Lopez , Drew Barrymore, Angelina Jolie sau Katy Perry in revista TABU, editia iulie-august, acum la toate punctele de difuzare a presei!


Loading...

Comenteaza acest articol

GHIDUL practic al DIVORTURILOR / Nicole Kidman ii arata lui Katie Holmes ce trebuie sa faca!

by   1 min
1