Tabu
LIFESTYLESlider

Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii

Lucrurile care sunt pe placul copiilor mici, micuți nu sunt neapărat cele mai scumpe chiar dacă ești tentată să dai cât mai mulți bani pentru fericirea lor.

Cu bebelușii, desigur, este ceva mai complicat să alegi un cadou, dar, decât să iei aceleași jucării pe care toți ceilalți le oferă copiilor în lipsă de idei și de care se va plictisi în secunda doi după ce o despachetează, citește lista de idei pentru cadouri mai speciale care îl vor face mai fericit pentru o jumătate sau un sfert din prețul unui cadou la modă.

Dopurile pentru baie – copiii sunt atrași enorm de aceste mici obiecte din cauciuc și se bucură de câte ori pot să le scoată din cadă. Opt sau nouă astfel de dopuri de baie caucicate îl vor ține ocupat, permițând în același timp ca cel puțin unu să mențină nivelul apei în cadă.

Husă de telefon pliabilă –  copiii foarte mici apreciază cu aproape aceeași bucurie husele pliante ale  telefoanelor și se joacă cu el la fel cum s-ar juca cu cel mai valoros dispozitiv electronic pe care îl dețineți.

Peria de bucătărie – dacă nu i-o dai oricum o va fura din chiuvetă cât timp tu-l ții în brațe și încerci să-I încălzești ceaiul. Așa că i-ai una doar a lui, o poate băga în gură, se poate juca cu ea cât vrea fără ca tu să-ți faci griji pentru sănătatea lui.

În fine, orice obiect pe care îl ai tu în mâini îi va face o deosebită plăcere să îl primească, întrucât simplul concept de a deține orice obiect este suficient pentru a-i da un sentiment festiv de recompensă iminentă. O șosetă pufoasă? Vreun ambalaj de la orice? Dacă tu îl ai, el îl va vrea, așa că cea mai bună variantă este să te plimbi cu obiecte neletale, moi și comune în mână, iar pentru câteva zile, de Crăciun, el le va putea primi în siguranță de la tine oricând le cere. Atmosferă festivă și fericită garantată!

ARTICOLE SIMILARE

Ținuta cu care Kate Middleton a adus un omagiu prințului Philip și lui Lady Di

Andreea Damian

Fostul model, Christina Engelhardt spune că la 16 ani a avut o relație secretă cu Woody Allen

realitatea

Trump i-a făcut cadou lui Kim Jong un trailer în stil Hollywood pentru pace

realitatea

A murit Mioara Roman, la vârsta de 83 de ani. Ce a transmis Oana Roman

Andreea Damian

Sânzienele sau Drăgaica. Tradiții și obiceiuri – Nimeni nu are voie să lucreze

Andreea Damian

George Burcea în gura fanilor după ce a fost infectat cu CoVid19

Tabu Tabu

Scrie un comentariu