Home > Sex-Relatii > Ghid pentru prima intalnire

Ghid pentru prima intalnire

Fluturi in stomac, trei ore pierdute in fata oglinzii si verificatul telefonului pentru a fi sigura ca intalnirea nu s-a contramandat, sunt unele dintre etapele prin care treci cand ai un first date. Un lucru este cert, orice femeie isi doreste sa lase o impresie cat mai buna la prima intalnire. Iata cateva sfaturi pentru a-ti atinge potentialul maxim cand vine vorba de cucerit barbati!

-Nimic prea stramt sau prea scurt.  Stim ca in ziua de astazi barbatii se uita mai mult sub barbia ta decat in ochii tai, asa ca nu ingreuna situatia si mai rau.

-Nu comanda o salata ca dupa sa te uiti cu jind la cartofii lui prajiti. Barbatilor le place o femeie cu apetit, infometarea este de domeniul trecutului.

-Telefonul pe silentios. Socializarea se face cu cel din fata ta, nu pe Facebook.

-Sa platesti tu sau sa plateasca el? Respectam orice femeie care scoate portofelul si este capabila sa isi plateasc singura consumatia. Insa, lasa-ti partenerul sa se simta “barbat” si spune ca urmatorul rand de bauturi este din partea ta!

-Nu te expune pe tava 100%. Bad: fosti, probleme familiale, etc. Good: hobby-uri, planuri de viitor.

-Fii tu cea care decide cand ia sfarsit intalnirea. Crede-ne pe cuvant cand spunem ca nimanui nu ii place cineva care nu mai stie sa se ridice de la masa.

-Este OK sa fii curioasa, dar nu intrusiva. Vrei sa il cunosti mai bine, nu sa iti exersezi calitatile de Inspector Gadget.

-Initiaza teme de conversatie si vorbeste cu pasiune despre lucrurile care iti fac placere. Nimic nu este mai atragator decat o femeie care este interesata de lucruri, are o ocupatie si scopuri de atins in viata!

-Fii punctuala. Nu te lasa asteptata doar pentru a parea mai interesanta. O persoana care ajunge la timp este de apreciat avand in vedere traficul din oras.

-Decide pentru tine insati. Fara ” nu stiu” sau “alege tu” cand te intreaba ce fel de vin vrei sa bei.

Si ultimul, dar nu cel din urma, fii tu insati! Nu te stradui prea tare sa il impresionezi. Daca vrei sa te placa, este important sa o faca pentru cine esti cu adevarat, nu pentru ceea ce ai pretins ca esti.

Ah, si ca bonus, nu il intreba cand va mai vedeti sau sa ii dai SMS imediat cum ajungi acasa!


Articole asemanatoare
Ce NU le place femeilor la primele intalniri
Ce nu este recomandat sa faci atunci cand esti la inceputul unei relatii?
Prima întâlnire in viziunea unei femei
13 lucruri care îţi trec prin cap înainte de prima întâlnire

Loading...

Comenteaza acest articol

Ghid pentru prima intalnire

by admin   1 min
0