Tabu
Image default
FASHION lifestyle

Ghid util: Cum să îti menții stilul vestimentar pe durata sarcinii

De la momentul în care află că este însărcinată și până în ziua în care își va ține pruncul în brațe, o femeie are de înfruntat o provocare foarte mare pentru ea din punct de vedere fizic și emoțional. Este probabil perioada în care viitoarele mămici experimentează cea mai contrastantă multitudine de sentimente plăcute sau mai puțin plăcute privind felul în care arată și se schimbă trupul lor.

Din această cauză, industria fashion a venit cu o mulțime de inovații în ultima perioadă. Dacă în urmă cu câțiva ani, o rochie pentru viitoarele mămici era un simplu produs banal, în zilele noastre o pereche de blugi speciali pentru gravide le permite femeilor să își păstreze și exprime stilul vestimentar din toate punctele de vedere. Având în vedere acest fapt, în rândurile de mai jos am expus câteva sfaturi care să ajute viitoarele mămici în exprimarea stilului vestimentar pe durata sarcinii și nu numai.

Nu-ți abandona stilul

Una dintre greșelile pe care anumite femei le fac pe durata sarcinii constă în faptul că își neglijează preferințele în materie de vestimentație. În zilele noastre, industria hainelor pentru viitoare mămici este la fel de creativă și vastă precum oricare alte ramuri ale industriei vestimentare. De aceea, este posibil să-ți poți menține gusturile și stilul personal pe toată durata sarcinii.

 

Nu există nicio limită privind tipul de haine pe care o femeie le poate alege atunci când este însărcinată. Prin menținerea acestui stil, femeile își vor putea exprima gusturile și personalitatea, ceea ce le va ajuta în menținerea încrederii și stimei de sine.

Nu planifica prea mult în avans

O altă greșeală pe care o fac femeile pe durata primei sarcini este faptul că planifică mult prea în avans lucrurile și încearcă să achiziționeze haine pentru toate cele nouă luni în cadrul unei singure vizite la magazin. Cu toate acestea, fiecare trup și bebeluș este diferit.

 

Prin urmare, încearcă să planifici doar pentru câte un trimestru al sarcinii atunci când achiziționezi haine pentru perioada maternității. Este foarte greu de intuit modul în care trupul tău se va schimba pe durata următoarelor luni, având în vedere multitudinea de factori fizici și medicali care pot contribui la această schimbare.

Nu uita să te distrezi

Este foarte ușor pentru o femeie, chiar și una cu o stimă de sine excelentă și care trăiește în cele mai bune circumstanțe financiare și emoționale, să devină demoralizată privind cum trupul ei se schimbă pe durata sarcinii. Dintr-o anumită perspectivă, aceste schimbări au loc pentru niște motive foarte frumoase: nașterea unei noi vieți. Pe de altă parte, este foarte ușor pentru o femeie să ajungă la impresia că a pierdut controlul asupra tuturor circumstanțelor din viața ei, chiar și asupra propriului corp.

 

De aceea, pe durata celor 9 luni este foarte important să ai o atitudine pozitivă. Un mod prin care poți face acest lucru mai ușor este prin achiziționarea de haine pentru durata sarcinii. Orientează-te chiar și către haine cu diferite mesaje amuzante, care te vor ajuta să ai o perspectivă potrivită asupra realității pe care o ai de înfruntat.

(Sursa foto: Pixabay.com)

 

ARTICOLE SIMILARE

[Sex And The City] Redescoperirea fustei tutu

Ciocîrlan

Top 7 “accidente” vestimentare celebre

realitatea

Căutăm Bebe Vedetă!

realitatea

VINTAGE only: Oana Zaharia

realitatea

Asculta SUMMER HITS 2012 numai cu TABU! Voltaj, Vunk, CRBL, Guess Who, Grasu XXL, Alexanda Stan, Smiley

Kate Moss, cel mai copiat fashion icon

realitatea

Scrie un comentariu