Home > Lifestyle > GICA POPESCU in pragul falimentului / Sotia lui vinde tot!

GICA POPESCU in pragul falimentului / Sotia lui vinde tot!

Lui GICA POPESCU, aflat in inchisoare pentru “Dosarul Transferurilor”, nu-I mai merg nici afacerile. Dupa ce si-a vandut vila din Bucuresti, care a ajuns in mainile fostului eurodeputat Petru Luhan, acum si-a mandatat sotia, Luminita, sa vanda si parcul de 70 turbine eoliene din judetul Tulcea, afacere estimata la cateva zeci de milioane de euro.

Inca inainte sa intre in puscarie, GICA POPESCU avea problem serioase in afaceri. Rand pe rand, intrasera in faliment scoala de fotbal, hotelul din Calafat si compania aeriana.

Articole asemanatoare
Mirela Stelea s-a iubit cu Gica Popescu?
HAGI si GICA POPESCU s-au certat rau de tot! Afla de ce!
Cel mai mare PROCES din istoria sportului romanesc: AZI, sentintele!

5 Responses

  1. Pingback : GICA POPESCU in pragul falimentului / Sotia lui vinde tot! | Femininne

  2. Publicati, va rugam, stiri exacte!

    Vila NU a ajuns in mana lui Luhan. Daca ajungea avea el “grija” sa bubuie presa ce vila si-a luat moldoveanul, deoarece megalomania lui nu are limite!In rest Gica Popescu NU e in pragul falimentului!!!!!!!!!!!!!

  3. Despre adevaratul Luhan

    Un moldovean limitat intelectual, o balega umana, care inca pute a coada vacii…si din pacate pentru el nu a facut partida de care ne tot vorbea prin presa. Fata lui Timis a fost crescuta doar de mama, Radu timis are o alta familie si 2 baieti, deci luhane te-ai cam ars:))). ai lut-o pe fifi degeaba. Sa vedem ce te faci si cu ce pülatesti datoriile de jumatate de milion la banci cant se termina salariul de la PE….Un derbedeu care l-a pacalit si pe G-ghe Flutur. Noroc ca s-a trezit la timp!

  4. Despre adevaratul Luhan

    Un moldovean limitat intelectual, o balega umana, care inca pute a coada vacii…si din pacate pentru el nu a facut partida de care ne tot vorbea prin presa. Fata lui Timis a fost crescuta doar de mama, Radu timis are o alta familie si 2 baieti, deci luhane te-ai cam ars:))). ai lut-o pe fifi degeaba. Sa vedem ce te faci si cu ce platesti datoriile de jumatate de milion la banci cand se termina salariul de la PE….Un derbedeu care l-a pacalit si pe G-ghe Flutur. Noroc ca s-a trezit la timp!

Comenteaza acest articol

GICA POPESCU in pragul falimentului / Sotia lui vinde tot!

by   <1 min
5