Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Gillian Anderson devine „doamna de fier” în sezonul 4 din „The Crown”

Gillian Anderson va juca rolul fostului premier britanic Margaret Teatcher în cel de-al patrulea sezon al serialului The Crown, produs de Netflix. Asta indică indică faptul să sezonul patru se va axa pe anii ’70 – ’80, potrivit Variety. Distribuirea actriței a fost anunţată de The Sunday Times, însă un reprezentant al Netflix a refuzat să comenteze informaţia.

Eroina din Dosarele X locuiește de peste 10 ani în Marea Britanie. În prezent, Gillian joacă rolul unui sexolog într-o altă producție Netflix – Sex Education. De asemenea, aceasta a reluat rolul agentului FBI Dana Scully în producția care a făcut-o celebră.

Serialul The Crown va face două schimbări în sezonul al treilea. Olivia Colman va juca rolul reginei Elizabeta a II-a, după ce în primele două sezoane Claire Foy a fost cea care a jucat rolul suveranei. Iar Tobias Menzies preia de la Matt Smith rolul consortului reginei, prințul Philip.

Se așteaptă ca Gillian Anderson să facă un rol frumos în The Crown. Până acum, numai puțin de 5 actrițe au jucat-o pe Margaret Thatcher. Ultima dintre actrițele care a portretizat-o fiind Meryl Streep, care a câștigat Oscarul pentru The Iron Lady, în 2012.

Meryl Streep a fost recompensată cu un premiu Oscar pentru interpretarea din „The Iron Lady” (2011)

Lady Thatcher a fost prima femeie care a condus un Guvern britanic, deținând funcția de premier timp de trei mandate, în perioada 1979-1990. A fost supranumită Doamna de Fier pentru stilul ei dur de conducere, dar și puterea cu care s-a impus într-un domeniu unde bărbații fac legea. Margaret Thatcher a murit în urma unui atac cerebral, la 87 de ani, pe 8 aprilie 2013.

De-a lungul timpului, cinematografia mondială a fost fascinată de stilul și apariția ei, care a fost portretizată în mai multe seriale, filme documentare sau lungmetraje.

ARTICOLE SIMILARE

Cântăreață celebră, de nerecunoscut după lupta cu demonii alcoolului! Transformare incredibilă – FOTO

Andreea Damian

Geanina Ilieş iubeşte în secret de şapte ani acelaşi bărbat şi vrea să devină mamă din nou

Tabu Tabu

Adina Postelnicu vrea să își tuneze mama

Tabu Tabu

Diadema preferată a prinţesei Diana, purtată pentru prima dată după 25 de ani

Andreea Damian

Ce mare s-a făcut Patrick, fiul Geaninei Ilieș

Tabu Tabu

Jessica Capshaw și Sarah Drew părăsesc serialul Grey’s Anatomy

Andreea Damian

Scrie un comentariu