Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Gillian Anderson devine „doamna de fier” în sezonul 4 din „The Crown”

gillian anderson

Gillian Anderson va juca rolul fostului premier britanic Margaret Teatcher în cel de-al patrulea sezon al serialului The Crown, produs de Netflix. Asta indică indică faptul să sezonul patru se va axa pe anii ’70 – ’80, potrivit Variety. Distribuirea actriței a fost anunţată de The Sunday Times, însă un reprezentant al Netflix a refuzat să comenteze informaţia.

Eroina din Dosarele X locuiește de peste 10 ani în Marea Britanie. În prezent, Gillian joacă rolul unui sexolog într-o altă producție Netflix – Sex Education. De asemenea, aceasta a reluat rolul agentului FBI Dana Scully în producția care a făcut-o celebră.

Serialul The Crown va face două schimbări în sezonul al treilea. Olivia Colman va juca rolul reginei Elizabeta a II-a, după ce în primele două sezoane Claire Foy a fost cea care a jucat rolul suveranei. Iar Tobias Menzies preia de la Matt Smith rolul consortului reginei, prințul Philip.

Se așteaptă ca Gillian Anderson să facă un rol frumos în The Crown. Până acum, numai puțin de 5 actrițe au jucat-o pe Margaret Thatcher. Ultima dintre actrițele care a portretizat-o fiind Meryl Streep, care a câștigat Oscarul pentru The Iron Lady, în 2012.

Meryl Streep a fost recompensată cu un premiu Oscar pentru interpretarea din „The Iron Lady” (2011)

Lady Thatcher a fost prima femeie care a condus un Guvern britanic, deținând funcția de premier timp de trei mandate, în perioada 1979-1990. A fost supranumită Doamna de Fier pentru stilul ei dur de conducere, dar și puterea cu care s-a impus într-un domeniu unde bărbații fac legea. Margaret Thatcher a murit în urma unui atac cerebral, la 87 de ani, pe 8 aprilie 2013.

De-a lungul timpului, cinematografia mondială a fost fascinată de stilul și apariția ei, care a fost portretizată în mai multe seriale, filme documentare sau lungmetraje.

ARTICOLE SIMILARE

Un cap plin de vise confirmă faptul că Coldplay nu este cool și nici nu a încercat vreodată să fie

realitatea

Obezitatea provoacă mai multe cazuri de cancer decât fumatul

Andreea Damian

De ce i-a făcut Ruby pe greci să plângă

Tabu Tabu

Ce a avut de a sărbătorit Roxana Vancea weekendul trecut

Tabu Tabu

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Andreea Damian

Simona Patruleasa, sexy in costum de baie la 9 luni de cand a nascut

Scrie un comentariu