Tabu
Image default
CULTURE LIFE & LOVE Slider What's hot

Gimnasta medaliată cu aur care s-a reinventat ca actriţă de filme pentru adulți

Verona van de Leur, de 34 de ani, este o gimnastă din Olanda medaliată cu aur care a ales drumul filmelor pentru adulți.

Din cauza unei accidentări, Verona s-a retras din viața sportivă pe când avea doar 22 de ani. A fost momentul în care a pierdut controlul asupra propriei vieți: a fost dată afară din casa părinților, a trăit doi ani pe străzi și s-a luptat în instanță cu tatăl ei. Lucrurile au luat-o razna atunci când a a fost trimisă după gratii, fiind condamnată pentru șantaj în 2011. A vrut să se sinucidă, dar, într-un final, a devenit actriță de filme pentru adulți.

Verona van de Leur și-a spus toată povestea în autobiografie. Tânăra a început să practice gimnastică la vârsta de 5 ani, devenind în următorii ani o adevărată comoară naţională pentru sportul olandez, scrie CNN. Sportiva s-a remarcat destul de devreme în gimnastică. Verona a reușit performanţa ca la 14 ani să aibă deja două medalii la Campionatele Europene ale junioarelor.

Pe parcursul carierei de sportivă, ea a câştigat medalii la Campionatele Europene, Mondiale şi în finalele de Cupă Mondială. În 2002 a fost desemnată cea mai bună sportivă din Olanda, chiar înainte de a împlini 17 ani. Jurnaliștii sportivi o descriu ca fiind „unul dintre cei mai mari gimnaști din istoria Olandei”.

În 2002, a fost desemnată sportiva anului din Olanda, la numai 17 ani.

Din cauza unei accidentări însă, Verona nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. De atunci, sportiva nu a mai atins performanţele anterioare. În 2008, Verona a anunţat public că se retrage din gimnastică. Avea 22 de ani.

A fost fericită, și, pentru prima dată, a simțit că a preluat controlul propriei sale vieți. Părinţii fetei nu au primit bine însă vestea, reproşându-i că a întors spatele unor potenţiale câştiguri. Ea crede că pentru părinții ei „banii erau mai importanți decât propria fiică”. În acea perioadă, s-a întors în casa părintească doar pentru a descoperi că nu mai este binevenită, spune ea, fiind încuiată pe dinafară.

„Am încercat încuietorile, aveam cheie pentru că locuiam acolo, şi nu au mers. M-am gândit că e o greşeală, iniţial. Ei nu au răspuns, nu au deschis şi ulterior mi-am dat seama că nu mai eram binevenită acolo”, a spus Verona. Acestea nu au fost însă singurele probleme pe care le-a avut cu familia. Tatăl ei a refuzat să-i dea banii care i se cuveneau din câştigurile ca gimnastă şi a trebuit să-şi găsească dreptatea la tribunal, acesta fiind obligat să îi plătească 100.000 de dolari.

Verona a cheltuit însă rapid banii cu iubitul ei şi aceştia au ajuns să locuiască în maşină şi să mănânce alimente furate din magazine. Din disperare, Verona a ajuns să şantajeze doi amanţi, motiv pentru care a stat 72 de zile în închisoare. După ce a ieşit din închisoare, fosta gimnastă s-a apucat de videochat, iar apoi a început să facă videoclipuri cu iubitul ei. Cei doi încă sunt împreună, după 13 ani de relaţie.

Un alt moment sumbru pe care tânăra îl povesteşte în cartea autobiografică este atunci când a vrut să se sinucidă, aruncându-se în fața unui tren, însă s-a răzgândit în ultimul moment. „Am mers lângă şina de tren şi am numărat de la 10 la 0 şi nu am sărit”, îşi aminteşte ea. Acum, la vârsta de 34 de ani, Van de Leur spune că acel moment i-a dat putere şi a învăţat „să se bucure de fiecare moment din viaţă”.

ARTICOLE SIMILARE

Olga Tokarczuk și Peter Handke au câștigat premiul Nobel pentru literatură pentru 2018 și 2019

realitatea

Nepoata Mihaelei Rădulescu, MUŞCATĂ DE FAŢĂ DE UN CÂINE! Mama ei A LEŞINAT când a auzit vestea!

Prezervativele vegane îți asigură viața sexuală, sunt eco-prietenoase, aduc un profit de miliarde de euro

realitatea

Ghita Ciobanu’ are cea mai sexy nevasta din Jina. Uite cum a pozat!

Juice Santal 2L, pentru toată familia

realitatea

RECENZIE: Fii o persoană mai bună, mănâncă-ți sufletul nu carne – Vegetariana

Dora Constantinovici

2 comentarii

Scrie un comentariu