Home > Fashion > Gina Cas continua seria Flashmob-urilor de moda

Gina Cas continua seria Flashmob-urilor de moda

Miercuri, 19 august, trecatorii din Parcul Herastrau al Capitalei au fost, fara voia lor, spectatorii unei prezentari de moda atipice. O colectie vestimentara este, de obicei, lansata in mod oficial si prezentata intr-un cadru organizat, cu invitati speciali, anuntati cu mult timp inainte, insa Gina Cas propune un nou concept: prezentarea de moda in aer liber, in mijlocul agitatiei urbane.

_D7B13551Cel de-al treilea fashion flashmob al designerului vestimentar Gina Cas a fost, de data aceasta, prilej pentru etalarea a 22 de tinute, o selectie a celor mai bune din ultimul an.

De ce a ales designerul sa isi prezinte colectia vestimentara in plin centru al orasului? Gina Cas vorbeste despre aceasta abordare a prezentarilor de moda: “Este o etapa care se incheie, urmatorul flashmob aducand in atentia publicului o colectie noua, cea de toamna, la exact un an de la lansarea oficiala a brand-ului GINA CAS. Sursa de inspiratie a creatiei mele vestimentare este energia oraselor, a aglomerarilor urbane, iar Bucurestiul, cu tot ce are el – armonie, contradictie, energie si forme geometrice, este reprezentativ si cred ca este cea mai buna sursa de inspiratie. Am vrut sa aduc creatiile mele in mijlocul orasului, in cotidian, acolo unde pulseaza viata. Dupa Centrul Vechi si Bulevardul Magheru, a venit si randul naturii sa ia parte la spectacol, in Parcul Herastrau”.

_D7B0857-Pano1“Best Of Gina Cas” s-a numit defilarea care a fost coordonata de coregraful si dansatorul Daniel Dobre. Manechinele au infruntat conditiile meteo nefavorabile si au prezentat tinutele excentrice, starnind admirativ atentia. Pentru o ora, acestea au transformat Parcul Herastrau intr-un catwalk pentru tinutele semnate Gina Cas, rupand ritmul cotidian.

Gina Cas (23) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ”Arrrmy” si „STAR”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de modă, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk” si  „Black” by Gina Cas, din Centrul Vechi, Bucuresti.

Fotografii: Horatiu Damian Sultanoiu

https://www.facebook.com/gina.cas.10

 

Articole asemanatoare
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale
dyfashion
DyFashion – universul femeilor pasionate de modă
rihanna
Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Comenteaza acest articol

Gina Cas continua seria Flashmob-urilor de moda

by realitatea   1 min
0