Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gina Pistol a arătat prima ecografie cu fetița ei și a lui Smiley

Iubita lui Smiley urmează să devină mămică la anul, așa cum se știe, deja. Gina Pistol și iubitul ei sunt extrem de emoționați și cu cât trece timpul mai repede, cu atât se pregătesc mai mult de venirea noii membre a familiei. Însă pînă atunci vedeta a făcut publică prima imagine a copilului lor.
Prezentatoarea de televiziune a trecut pe la cabinetul medicului care îi monitorizează sarcina zilele acestea și a făcut o ecografie, pe care a publicat-o pe contul personal de Instagram, spre bucuria admiratorilor ei. Imaginea a venit însoțită și de un mesaj emoționant, care explica modul în care se simte vedeta de televiziune în această perioadă frumoasă din viața ei, dar și dificilă.

gina-ecografieAstfel, Gina Pistol a făcut publică și prima fotografie cu bebelușul, ea și Smiley urmând să aibă o fetiță. În dreptul imaginii cu ecografia, vedeta a adăugat și melodia „Două inimi”, cântată de Feli, care este fix despre această perioadă a maternității. Pentru că intră în contact cu echipa de filmare de la Chefi la cuțite, viitoarea mămică își face des testul Covid. Gina Pistol a publicat și un clip în care a povestit că se trezește de la 6 dimineața pentru a merge la filmări și că se simte foarte obosită. „Am ajuns acasă şi sunt epuizată. A fost o zi lungă, sunt trează de la 6:15. Dar sunt foarte fericită, am făcut morfologia trimestrului 2 şi totul este bine. Totul este în grafic. Mi-a fost tare drag să o văd, dar era foarte agitată. Cred că o să îmi semene”, a spus Gina pe rețelele sociale.

ARTICOLE SIMILARE

Șoferii tineri sunt presați să-și facă selfie-uri la volan

realitatea

E oficial! Andreea Ibacka revine la seriale TV și joacă alături de Mihai Călin

Tabu Tabu

Un video viral dezvăluie modul bizar în care poți face doza de suc să devină transparentă

Andreea Damian

Cum se pregătește Laura Cosoi de mult așteptata naștere

Tabu Tabu

Cum ar fi arătat stelele muzicii dacă ar mai fi trăit și azi. GALERIE FOTO

Andreea Damian

Cum a sărbătorit Ecaterina Ladin 5 ani de căsnicie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu