Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gina Pistol, gest uimitor pentru fiica sa. A postat imaginea pe Instagram

Gina Pistol a devenit mămică în urmă cu o lună. Vedeta de televiziune a adus pe lume o fetiță, căreia i-a pus numele Josephine.

Maternitatea nu este ușoară, recunoaște iubita lui Smiley, dar este frumoasă. Pe cât de discretă a fost în privința relației cu artistul, pe atât de încântată este să dezvăluie detalii despre micuță.

Pentru Gina Pistol și Smiley, fericirea are chipul fiicei lor. Micuța Josephine împlinește o lună, peste doar câteva zile, iar vedetelor nu le vine să creadă cât de repede a trecut timpul. Data de 9 martie va rămâne, cu siguranță, o zi specială pentru cei doi iubiți, deoarece atunci a apărut pe lume fetița lor, cea care completează perfect tabloul lor de familie.

Recent, proaspăta mămică a dezvăluit pe Insta Story gestul pe care l-a făcut în numele lui Josephine și care îi va aminti de fetiță ori de câte ori va ieși din casă fără fetiță. Gina și Smiley au plantat un pom fructifer în curtea casei de la Cernica, unde cei doi locuiesc împreună cu micuța lor. „Am plantat un copac. Este copacul ei.” a scris blondina pe contul ei de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Geanina Ilieş, de nerecunoscut! Cum arată vedeta după ultima operație estetică

Andreea Damian

Reteta vegetariana pentru o vara racoroasa – vinete umplute

realitatea

Acum s-a aflat adevăratul motiv! De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele

Andreea Damian

Odată cu apariția seriei trei din The Crown, toată lumea și-a amintit de pălăria roz cu flori a Reginei

realitatea

Recenzie: The Mercy – un film despre tristețea care te scufundă

O cafenea japoneză utilizează roboți controlați de oameni paralizați

realitatea

Scrie un comentariu