Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gina Pistol, accident în sarcină!

Toată lumea știe că iubita lui Smiley și gazda a mai multor emisiuni de televiune sau model este însărcinată în al doilea semestru. Iar Gina Pistol a povestit zilele trecute pe rețelele de socializare că a suferit un accident domestic și că s-a ales cu câteva vânătăi pe sold sau picior.
Zilele acestea Gina Pistol a povestit pe rețelele de socializare că a suferit un accident minor dar cu ceva daune. Fermecatoarea vedeta de 38 de ani a căzut în timp ce se îndreptat spre filmările emisiunii pe care o prezintă și s-a lovit, reușind să se învinețească, iar dupa acest eveniment a anuntat ca o doare genunchiul și soldul unde s-a si invinetit.

vanataie gina pistol;“M-am împiedicat, nu știu cum pentru că era doar asfalt. Cred că iarna asta trebuie să am grijă dacă va fi îngheț și se va aluneca, trebuie să am grijă cum merg sau pe unde. Mai bine stau în casă și am grijă. Bine că nu am căzut pe burtă. Acum este umflată zona și este vânt genunchiul”, a povestit Gina pe instatsory. Chiar și așa vedeta este una dinte primele care ajunge la filmări și se pregătește pentru o nouă zi de lucru fiind foarte ascultatoare și prezentă mereu acolo unde o cere datoria.

ARTICOLE SIMILARE

De ce probleme de sănătate suferă Dana Rogoz după naștere

Tabu Tabu

Hillary Clinton se lansează în producţia de film și televiziune

Andreea Damian

O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

Andreea Damian

Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă

Andreea Damian

A apărut și cel de-al doilea trailer pentru filmul Detectivul Pikachu, fanii sunt nerăbdători

realitatea

Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională

Tabu Tabu

Scrie un comentariu