Tabu
Image default
PEOPLESlider

Gina Pistol, accident în sarcină!

Toată lumea știe că iubita lui Smiley și gazda a mai multor emisiuni de televiune sau model este însărcinată în al doilea semestru. Iar Gina Pistol a povestit zilele trecute pe rețelele de socializare că a suferit un accident domestic și că s-a ales cu câteva vânătăi pe sold sau picior.
Zilele acestea Gina Pistol a povestit pe rețelele de socializare că a suferit un accident minor dar cu ceva daune. Fermecatoarea vedeta de 38 de ani a căzut în timp ce se îndreptat spre filmările emisiunii pe care o prezintă și s-a lovit, reușind să se învinețească, iar dupa acest eveniment a anuntat ca o doare genunchiul și soldul unde s-a si invinetit.

vanataie gina pistol;“M-am împiedicat, nu știu cum pentru că era doar asfalt. Cred că iarna asta trebuie să am grijă dacă va fi îngheț și se va aluneca, trebuie să am grijă cum merg sau pe unde. Mai bine stau în casă și am grijă. Bine că nu am căzut pe burtă. Acum este umflată zona și este vânt genunchiul”, a povestit Gina pe instatsory. Chiar și așa vedeta este una dinte primele care ajunge la filmări și se pregătește pentru o nouă zi de lucru fiind foarte ascultatoare și prezentă mereu acolo unde o cere datoria.

ARTICOLE SIMILARE

A fost ales actorul care îl va juca pe Elvis Presley într-un film biografic

Andreea Damian

Berlinale 2021 ⎢ Ursul de Aur, decernat în cadrul unei ceremonii online

Ciocîrlan

Odată cu apariția seriei trei din The Crown, toată lumea și-a amintit de pălăria roz cu flori a Reginei

realitatea

Robotul-polițist din Los Angeles e sexist? A ignorat o femeie care i-a cerut ajutorul

Andreea Damian

Marea Mediterană ⎪ Sculpturile subacvatice de la Cannes

Ciocîrlan

Smiley, scene intime cu o colegă de breaslă. Cum a reacționat Gina Pistol

Andreea Damian

Scrie un comentariu