Tabu
lifestyle

GINA PISTOL se desparte de fotbalist!

6 luni! Atât a durat relaţia dintre Gina Pistol şi fotbalistul Mihai Răduţ. Momentele de gelozie ale fostului iepuraş „Playboy”, mai mare cu opt ani decât mijlocaşul Pandurilor, au cântărit enorm în decizia lor de a „lua o pauză” o perioadă. Până să decidă ce fac în viitor, au hotărât să-şi anuleze vacanţa din Thailanda.
Relaţia dintre Gina Pistol (30 de ani) şi mijlocaşul Mihai Răduţ (22 de ani) a ţinut mult timp capul de afiş al ştirilor. Şi asta nu doar pentru că idila dintre un manechin şi un fotbalist este un lucru senzaţional, ci mai ales pentru diferenţa de vârstă dintre ei – zece ani în „favoarea” Ginei. Lucrurile au mers foarte bine mai bine de jumătate de an, perioadă în care blondina s-a mutat la Târgu Jiu, de dragul lui Răduţ, era nelipsită de la meciurile Pandurilor şi a devenit “fată de casă”.
În mai multe rânduri, ea a mărturisit că s-a apucat de gătit, pentru a-l aştepta pe Mihai cu mâncare caldă, că face curat în casă şi că a luat lecţii de masaj pentru a-l relaxa pe internaţionalul român în vârstă de 22 de ani. Totuşi, se pare că viaţa lor din ultima perioadă n-a fost tocmai roz şi asta pentru că fata a început să facă din ce în ce mai des scene de gelozie. S-au certat o dată, de două ori iar scandalul din urmă cu trei zile le-a pus capac.
“Mihai şi Gina au avut mai multe discuţii în ultima lună, în special. Gina a devenit mult mai posesivă, iar Mihai nu suportă lucrurile astea. Au decis să ia o pauză, dar nu s-au despărţit definitiv. Singurul lucru cert este că nu vor mai pleca în vacanţa din Thailanda, deşi au plătit biletele. Şi n-au fost deloc ieftine. Mihai a plătit aproximativ cinci mii de euro pentru sejurul de sărbători”, a declarat un apropiat al celor doi pentru Click.ro
Gina nu a vrut să facă niciun comentariu în privinţa viitorului ei alături de fotbalistul Pandurilor, s-a limitat doar să recunoască faptul că nu vor mai pleca în Asia. Nici fotbalistul nu a fost deloc dispus să vorbească despre relaţia cu blonda, precizând că prioritatea lui este să se relaxeze după un an extrem de greu.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 FETE care seamana cu PAPUSI VII / Galerie FOTO

realitatea

Emma Watson a venit la scoala cu elicopterul

realitatea

Michael Jackson a fost înmormântat

realitatea

Spiritul lui Michael Jackson a contactat-o pe Lisa Marie Presley

realitatea

Vedetele doneaza pentru Tabu

realitatea

Retrospectivă Anonimul la MTR

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu