Tabu
Image default
PEOPLE

Gina Pistol se vrea sexy dar nu-i mai iese

Toată lumea știe că fermecătoarea prezentatoare și iubitul ei Smiley, cântăreț și el vedetă la un alt post tv vor deveni părinți anul viitor. Gina Pistol a anunțat deja și că va avea o fetiță însă nu a prevăzut până acum că sarcina îi va da silueta peste cap, deja fiind în luna a cincea acumulând ceva kilograme în plus.

Zilele acestea vedeta filmează pentru promo-urile pentru Crăciunul care vine. Astfel că Gina a filmat alături de colegii ei bucătari dar și de alte vedete. Pentru cei care nu știu Gina Pistol va cânta împreună cu bucătării Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu câteva melodii de Crăciun. Și da, vedeta are voce, căci în urmă cu ceva ani a mers la cursuri de canto la școala Crinei Mardare unde a studiat cu solistul Oliver Popa.

gina pistol

Însă acum Ginuța nu mai are silueta de altădată din cauza sarcinii și a reușit să ia peste 15 kilograme în greutate. Deși este doar în luna a 5-a. Dar nu-i nimic, căci Smiley o iubește și așa dacă îi va face un moștenior. În plus, anul acesta va fi acasă cu iubitul ei de ziua ei, care va fi pe 9 decembrie, când va împlini 39 de ani. Pentru că ultimii 3 ani vedetă noastră a fost plecată prin țări străine unde filma un reality-show care din cauza pandemiei s-a oprit momentan. Așa că acum va sta acasă cu iubitul și familia și așteaptă cu nerăbdare să se nască micuța lor.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez dezvăluie secretele unui corp de invidiat. 10 sfaturi de sport și nutriție

Andreea Damian

Ce accident a avut Mihai Nae, dresorul de căini al vedetelor în timpul unei ședințe de dresaj

Tabu Tabu

Imaginea postată de Anamaria Prodan confirmă totul

Andreea Damian

Andrei Aradits îngrijorat din cauza fiului său adolescent

Tabu Tabu

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Tabu Tabu

Cum arată Cristina Rus la 40 de ani. Fosta solistă Blondy s-a schimbat total

Andreea Damian

Scrie un comentariu