Tabu
Image default
PEOPLE

Gina Pistol se vrea sexy dar nu-i mai iese

Toată lumea știe că fermecătoarea prezentatoare și iubitul ei Smiley, cântăreț și el vedetă la un alt post tv vor deveni părinți anul viitor. Gina Pistol a anunțat deja și că va avea o fetiță însă nu a prevăzut până acum că sarcina îi va da silueta peste cap, deja fiind în luna a cincea acumulând ceva kilograme în plus.

Zilele acestea vedeta filmează pentru promo-urile pentru Crăciunul care vine. Astfel că Gina a filmat alături de colegii ei bucătari dar și de alte vedete. Pentru cei care nu știu Gina Pistol va cânta împreună cu bucătării Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu câteva melodii de Crăciun. Și da, vedeta are voce, căci în urmă cu ceva ani a mers la cursuri de canto la școala Crinei Mardare unde a studiat cu solistul Oliver Popa.

gina pistol

Însă acum Ginuța nu mai are silueta de altădată din cauza sarcinii și a reușit să ia peste 15 kilograme în greutate. Deși este doar în luna a 5-a. Dar nu-i nimic, căci Smiley o iubește și așa dacă îi va face un moștenior. În plus, anul acesta va fi acasă cu iubitul ei de ziua ei, care va fi pe 9 decembrie, când va împlini 39 de ani. Pentru că ultimii 3 ani vedetă noastră a fost plecată prin țări străine unde filma un reality-show care din cauza pandemiei s-a oprit momentan. Așa că acum va sta acasă cu iubitul și familia și așteaptă cu nerăbdare să se nască micuța lor.

ARTICOLE SIMILARE

Cristina Joia, lovită de un vecin

Andreea Damian

Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

realitatea

Serialul Gossip Girl va avea o continuare

Andreea Damian

Un fost îngeraș Victoria’s Secret, grave probleme de sănătate după ce s-a înfometat timp de 10 ani

Andreea Damian

ANTONIA – 19.000 like-uri pentru decolteu!

Șoc. Cum s-a pregătit Diana Sar de Halloween

Tabu Tabu

Scrie un comentariu