Home > beauty > Gina Pistol își dezvăluie secretele de înfrumusețare / INTERVIU

Gina Pistol își dezvăluie secretele de înfrumusețare / INTERVIU

Foto: Keiko Slim Spa

Se teme de oamenii superficiali, și-ar dori să fie mai înaltă, nu ține diete draconice, dar e atentă să nu facă excese și crede că niciodată nu are destule rujuri sau balsamuri de buze, oricâte ar cumpăra. Ce alte secrete de frumusețe are Gina Pistol și la ce tratamente de înfrumusețare apelează a dezvăluit exclusiv pentru Tabu.

Tabu: Este evident că ai foarte mare grijă de aspectul tău fizic. Faci anumite sacrificii pentru a te menține în formă?
Gina Pistol:
Nu, nu fac sacrificii, nu mă înfometez, nu îmi risc sănătatea, dar e adevărat că sunt atentă la ce mănânc, mă feresc să exagerez cu tentaţiile culinare, am grijă să mă odihnesc întotdeauna suficient şi sunt mereu atentă dacă mai pun câteva grame pe mine. Îmi plac şi mie cartofii prăjiţi şi ciocolata dar niciodată, repet niciodată, nu fac excese.

Care sunt cele mai frecvente probleme de frumusețe cu care te confrunți?
Eu cred că este vorba de… colăcei – dacă nu am grijă de siluetă şi de ce mănânc, acolo se depune cel mai repede. Tocmai de aceea mă bucur că mă pot salva fetele de la salon cu noua lor terapie Cryogen cu criolipoliza. Este ceva nou şi foarte eficient – îţi îngheaţă depozitele de grăsimi ca să le poată elimina apoi corpul, în mod natural.

Cât de important ți se pare pentru o femeie să aibă grijă de imaginea ei?
Mie mi se pare foarte important pentru o femeie să aibă grijă de imaginea ei indiferent că este o vedetă sau nu. Fiecare suntem vedete în lumea noastră şi o femeie îngrijită, suplă şi atentă cu ea însăşi este întotdeauna o femeie frumoasă.

Ce produse de înfrumusețare nu îți lipsesc niciodată din geantă?
Vara nu îmi lipseşte apa termală, iar de zi cu zi, am mereu în geantă un balsam de buze şi o cremă hidratantă. Hidratarea pielii este importantă indiferent de sezon.

Ce procent din venituri consideri că ar trebui să investească o femeie în îngrijirea personală?
Cred că mai important pentru o femei este să investească timp, să găsească timp pentru îngrijirea personală. În ce priveşte veniturile… fiecare îşi cunoaşte cel mai bine bugetul. În ziua de azi găseşti pe internet mii de metode prin care să te îngrijeşti şi acasă, cu buget mic, doar să îţi găseşti timp. Eu cred că odată ce începi un tratament de înfrumuseţare cel mai important e să fii constant în eforturile tale.

Ai schimba ceva la corpul tău?
Şi eu, ca oricare dintre noi – văd defectele, poate mai repede decât calităţile. Dar primul lucru la care mă gândesc e că mi-aş dori să fiu mai înaltă.

De ce te temi cel mai mult când vine vorba de frumusețe?
Cel mai mult mă tem de oamenii superficiali, care nu văd şi frumuseţea interioară.

Ce produse cosmetice ai cumpăra mereu, chiar mai ai deja?
Niciodată nu am prea multe rujuri sau balsamuri de buze. Şi nu pot să mă abţin să nu mai îmi cumpăr încă un lac ORLY, chiar dacă am o colecţie fabuloasă acasă. Culorile ORLY sunt ultima mea fascinaţie.

Spune-mi un secret de frumusețe, la care apelezi!
Dacă văd că am depus ceva în plus faţă de greutatea mea constantă, îmi rezerv câteva zile pentru o detoxifiere a organismului. Nu mult, doar câteva zile şi – repet – fără să mă înfometez. Doar evit dulciurile, grăsimile şi carbohidraţii, în rest mănânc pe săturate.

Ești imaginea unor centre de infrumusețare din București. La ce tip de tratamente de salon apelezi și cât de des?
Da, sunt imaginea centrelor Keiko Slim Spa şi mă bucur că este o colaborare frumoasă şi de lungă durată. La tratamente nu apelez foarte des pentru că, aşa cum spuneam, am grijă de mine şi mă feresc de tentaţii, dar dacă am o filmare sau o şedinţa foto, înainte dau o fugă la Keiko pentru un masaj transdermic DermoCell sau o şedinţa de radiofrecvenţă pentru tonifiere. În ultima vreme îmi place să fac şi o şedinţa de oxigenoterapie pentru ten – pentru revitalizare, doar ştie toată lumea cât de aspră e camera (fie foto, fie video) cu tenul unei femei.

Mesaj pentru cititoarele Tabu
Ce le doresc eu cititoarelor Tabu este să aibă încredere în ele şi în frumuseţea lor, să aibă grijă de sănătate pentru că nu se poate frumuseţe fără sănătate şi să citească în continuare Tabu.

Articole asemanatoare
gina pistol-si-smiley
Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi
gina-pistol-e-sexy
Ce alte pasiuni mai are Gina Pistol în afară de televiziune și gătit
smiley
Smiley și Gina Pistol, din nou împreună în fața camerelor de luat vederi
smiley-gina-pistol
Cum l-a speriat Gina Pistol pe iubitul Smiley

Comenteaza acest articol

Gina Pistol își dezvăluie secretele de înfrumusețare / INTERVIU

by   3 min
0