Tabu
PEOPLE Slider

Gina Pistol şi-a etalat burtica de gravidă

Gina Pistol

Gina Pistol va intra în curând în rândul proaspetelor mămici. Vedeta de televiziune este însărcinată cu Smiley, cu care formează un cuplu de mai mulți ani, și va aduce pe lume o fetiță.

Prezentatoarea de televiziune a publicat recent un videoclip pe rețelele de socializare în care i se poate observa burtica de gravidă, iar fanii cuplului s-au înduioșat imediat.

Gina a promovat în cadrul videoclipului un ulei antivergeturi, pe care îl și folosește din al doilea trimestru de sarcină. Aceasta a știut foarte bine cum să își sensibilizeze și atragă fanii, combinând promovarea cu imagini cu burtica de gravidă.

Gina Pistol şi Smiley au făcut anunţul că urmează să fie părinţi prin intermediul unui video postat pe Youtube. Cei doi au răspuns la toate întrebările curioşilor.

„În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol, în interviu emoționant cu ea și Smiley.

Prezentatoarea TV a mărturisit că ea vrea să fie o mămică modernă, care să copilărească alături de copilul său și căruia să-i fie prietenă bună.

ARTICOLE SIMILARE

Taylor Swift spune că i s-a interzis să cânte la American Music Awards

Andreea Damian

Drama lui Seal. E supus durerii încă din tinerețe

Andreea Damian

Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie

Andreea Damian

Cum să îți îndrepți părul fără să îl deteriorezi

Andreea Damian

Motivul pentru care Ștefan Stan și-a făcut din nou implant de păr

Tabu Tabu

Retete dietetice – Gulii de toamna

realitatea

Scrie un comentariu