Home > Slider > Gisele Bündchen dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Leonardo DiCaprio

Gisele Bündchen dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Leonardo DiCaprio

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen și Leonardo DiCaprio au avut o relație complicată, începând cu anul 1999 şi până în 2005, cu multe despărţiri şi împăcări. Iar la 14 ani de la despărțire, fotomodelul brazilian dezvăluie adevăratele motive care i-a determinat pe cei doi să meargă pe drumul lui.

Supermodelul în vârstă de 38 de ani susține că a trecut prin criza vârstei de 20 de ani, o perioadă întunecată, după cum o caracterizează Gisele. Deși avea un iubit și o carieră în accensiune, aceasta se confrunta cu atacuri de panică și depresie, potrivit revistei Porter. „Când treceam prin atacuri de panică, nici măcar nu am simțit să împărtășesc asta cu nimeni”, a spus Bündchen. „M-am gândit că poate nu am dreptul s-o spun, toată lumea trece prin atâtea lucruri dificile în lume și nu am dreptul să mă simt așa. Am ascuns-o și cu cât am ascuns-o mai mult, cu atât mai mare a devenit”, a adăugat ea.

Un doctor i-a prescris medicamente ca să-și trateze anxietatea, dar a ales să-și schimbe mai degrabă stilul de viață decât să urmeze un tratament. Gisele Bundchen s-a gândit chiar să se sinucidă şi a avut probleme cu alcoolul şi cu tutunul: „Fumam foarte multe ţigări în fiecare zi. Mai mult decât atât, beam o sticlă de vin pe zi şi trei câte trei mocha Frappuccinos. Mă gândeam să renunţ la tot într-o zi. Dacă acele lucruri îmi cauzau durere, trebuia să pun capăt cumva“. Și a început să practice yoga și meditația.

Și, așa cum dezvăluie în noua sa carte, „Lessons: My Path to a Meaningful Life”, Gisele și-a dat seama că DiCaprio nu mai era potrivit pentru ea. Din cauza faptului că se simţea singură, aceasta se tot certa cu actorul, iar în anul 2005 au luat împreună decizia de a se despărţi.

„Nu voi mai apela niciodată la ţigări şi la alcool pentru a-mi amorţi durerea. După despărţirea de el am devenit din ce în ce mai conştientă de lucrurile pe care nu le doream drep exemplu pentru mine. Mă întrebam dacă eram singură în acest demers de a mă concentra supra valorilor spirituale. Iar răspunsul a fost, din păcate, da, căci el nu a dorit să mă însoţească pe acest drum”, a declarat Gisele pentru revista Porter.

Bündchen a început să se întâlnească cu Tom Brady în 2006. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au împreună doi copii.

Articole asemanatoare
Leonardo DiCaprio
DiCaprio, replică pentru președintele Braziliei, care-l acuză că a finanțat incendierea pădurii amazoniene
Leonardo DiCaprio
Ce a scris Leonardo DiCaprio despre „Marșul pentru Păduri”
Leonardo DiCaprio
Cum o susține Leonardo DiCaprio pe activista de mediu Greta Thunberg
will smith
Will Smith lansează o colecție de haine inspirată de serialul Fresh Prince of Bel-Air

Comenteaza acest articol

Gisele Bündchen dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Leonardo DiCaprio

by Andreea Damian   1 min
0