Home > Fashion > Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei

Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei

Gisele Bündchen

Fotomodelul brazilian Gisele Bündchen și-a clădit o carieră de succes, are o familie frumoasă și pare extrem de fericită. Cu toate acestea, nimic din toate acestea nu le-a obținut ușor. A recunoscut-o în noua sa carte, „Lessons: My Path to a Meaningful Life”, pe care o va lansa în curând.

Într-un fragment din cartea ei, publicat de „Page Six”, modelul dezvăluie că s-a luptat cu numeroase atacuri de panică, gânduri sinucigașe, claustrofobie și chiar moarte. „Simțeam că orice din viața mea urmează să mă omoare”, scrie supermodelul. Gisele a recunoscut că primul ei atac de panică a avut loc în timpul unui zbor din 2003.

„Eram într-un moment minunat al carierei mele și aveam familia aproape și mă consideram o persoană pozitivă (…) Mă simțeam de parcă nu nu are să îmi fie rău. Dar m-am simțit neputincioasă. Lumea ta devine și mai mică și nu poți respira, ăsta este cel mai rău sentiment pe care l-am trăit vreodată”, a mai spus ea. Atacurile de panică au continuat.

Gisele Bündchen a dezvăluit că atunci au început și gândurile sale sinucigașe. „Începeam să-mi zic mereu: dacă aș sări de pe acoperiș, atunci totul se va sfârșit și nu trebuie să-mi mai fac griji pentru acest sentiment care trăiește în mine”. Apoi a detaliat noaptea în care se gândea să-și pună capăt zilelor. „Începusem cu avioanele, apoi cu lifturile, tunelurile, hotelurile, studiourile și mașinile. Acum apartamentul meu. Oriunde mă simțeam ca un animal prins într-o cușcă”, a mărturisit supermodelul.

„Când mă gândesc la acel moment, la acea fată de 23 de ani, îmi vine să plâng. Vreau să îi spun că totul va fi ok. Dar atunci, atunci singura scăpare părea sinuciderea”, a adăugat Gisele. După ce a consultat mai mulți medici, Bündchen a căutat să schimbe câteva aspecte ale vieții ei.

Cu o avere estimată la 400 de milioane de dolari, Gisele Bündchen (38 de ani) este unul dintre cele mai bine cotate fotomodele din lume. Din 2009 este căsătorită cu fotbalistul Tom Brady și are doi copii, Vivian și Benjamin.

Articole asemanatoare
Gisele Bündchen
Gisele Bündchen dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Leonardo DiCaprio
Gisele Bündchen
Un fotomodel Victoria’s Secret și-a pus silicoane după ce și-a alăptat copiii dar regretă enorm
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen și Tom Brady urmează o dietă foarte restrictivă
Chanel: Protest feminist

Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei

by Andreea Damian   1 min
1