Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Gisele Bündchen, sfaturi de aur pentru o piele sănătoasă și frumoasă

Gisele Bündchen este ambasadoarea liniei de îngrijire a pielii Dior’s Capture Totale. Fostul topmodel a dezvăluit, chiar din confortul casei sale din Florida, unele dintre secretele sale de beauty la „Dior Skincare Talk”, un eveniment digital de top, care a reunit experți în îngrijirea pielii și nutriție.

Vedeta arată, la 40 de ani, mai fresh ca niciodată. Cunoscută pentru stilul de viață sănătos și responsabil, despre care vorbește ori de câte ori are ocazia și despre care a povestit în cartea lansată în 2018, ea este imaginea perfectă pentru gama Capture Totale.

Gisele crede că „suntem ceea ce mâncăm”. Gisele are câteva alimente preferate care îi enegizează pielea. Consideră că este foarte important să bem multă apă și să mâncăm fructe și legume, mai degrabă decât alimente procesate. Toate acestea se reflectă direct pe piele.

Suntem ceea ce mâncăm

Gisele Bündchen

Apa este cel mai bun aliat pentru a avea o piele frumoasă, așa că trebuie să bem din abundență. Gisele Bundchen se bazează și pe electroliți, care ajută la absorbția mai bună a apei și la creșterea hidratării de până la zece ori. Odihna este, de asemenea, esențială, deoarece lipsa somnului se vede imediat pe trăsăturile feței.

Există, de asemenea, și un exercițiu de respirație pe care îl face mai are când e predispusă la atacuri de panică și care o ajută se să concentreze: respirația alternativă. „Doar inspirați, blocați nara dreaptă pentru a vă ține respirația câteva clipe și apoi expirați din nara stângă. Apoi, la fel cu nara stângă. Puteți continua exercițiul timp de 1, 5 sau 10 minute, în funcție de timpul pe care îl aveți, de îndată ce apare nevoia de liniște”, spune ea.

Aliatul ei, uleiul de nucă de cocos

Pentru a-și păstra pielea sănătoasă și frumoasă, Gisele își îndepărtează machiajul cu ulei de nucă de cocos organic(același pe care îl folosește la gătit) pentru că este, după părerea ei, cel mai simplu mod de a îndepărta toate urmele de machiaj. Îl pune peste tot pe față, îl îndepărtează cu un disc demachiant și apoi își clătește fața cu apă călduță. Apoi îmi hrănește intens pielea cu o cremă hidratantă bună. „Acesta este secretul pentru a-l face (n.r. tenul) mai sănătos”, a mărturisit vedeta, potrivit Vogue.

Rutina de îngrijire a pielii dimineața și seara

„Dimineața, 1 / îmi curăț pielea, 2 / îmi pulverizez fața cu o soluție în care încorporez diferite ingrediente la nevoie, fie că este trandafir sau lavandă. 3 / Aplic noul ser din linia Capture Totale de la Dior, pentru că îmi lasă pielea sănătoasă, hidratată și rezistentă. Locuind în Florida, cu aer umed, nu prea am nevoie de o cremă hidratantă în afară de ser. Seara, pe de altă parte, îmi curăț pielea, uneori o exfoliez, apoi îmi aplic serul, o cremă hidratantă, din când în când o mască, un contur de ochi și sunt gata de somn. Este foarte important să aplicați o cremă hidratantă noaptea, astfel încât pielea să aibă timp să o absoarbă.”, a dezvăluit Gisele.

ARTICOLE SIMILARE

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt divine. Cum arată și cu ce se ocupă Bea și Nasti

Andreea Damian

Pro sau contra indulcitorilor?

realitatea

Teatrul Excelsior ⎥ Arlechino și pierdutele iubiri

Ciocîrlan

Misterul operatiilor estetice ale lui Marilyn Monroe a fost dezvaluit

Humanitas Live ⎢ Ana Blandiana în dialog cu Gabriel Liiceanu

Ciocîrlan

De ce Amelia Windsor și Kitty Spencer poartă titlul de lady în loc de prințesă sau ducesă

Andreea Damian

Scrie un comentariu