Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Giulia a dezvăluit motivul despărţirii de Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz. Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au doi copii. Relația lor a întâmpinat și hopuri, însă le-au depășit cu brio.

Ca în orice cuplu intervin şi momente mai dificile. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au o căsnicie mult mai puternică și stabilă datorită pandemiei. Artista recunoaște că l-a redescoperit pe soțul ei, dar s-a redescoperit și pe ea, ca femeie, ca mama, artist și soție.

„Am descoperit totul unul despre altul, nu știam multe lucruri. În primă fază, în martie, i-am zis: ”Vlade, dacă ieșim de aici fără să ne tăiem, fără să ne tranșăm unul pe altul, suntem ok!”. Culmea este, nu că am ieșit bine, ci chiar suntem mai bine. Ne-am redescoperit și totul merge mult mai ușor la noi în familie. Știu, e șocant!”

Giulia

14 ani de iubire

Giulia şi Vlad s-au cunoscut în toamna anului 2007, la Kiss FM, unde erau colegi de serviciu. În septembrie 2008, pe când se aflau în Paris, Vlad şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe Giulia în căsătorie. În noiembrie 2009, cei doi s-au despărţit, urmând o mare împăcare, în primăvara lui 2011.

Artista a dezvășuit pentru Viva motivele pentru care s-au despărțit în urmă cu 12 ani.

„Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt. Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele.”, a mărturisit Giulia.

Acea despărțire i-a maturizat pe amândoi și i-a determinat să lupte și mai mult unul pentru celălalt. Primul pas spre împăcare l-a făcut, se pare, chiar ea.

„A fost un proces de împăcare ce a durat foarte mult timp, practic am luat-o de la zero, mai stăpâni pe sentimentele noastre și mult mai maturi în decizii.”, a mai spus Giulia.

ARTICOLE SIMILARE

Unele femei poartă o genă care le „sabotează” metoda de contracepție

Andreea Damian

Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe

Andreea Damian

Marius Moga a descoperit încă o artistă talentată. Despre cine e vorba

Tabu Tabu

Cum să îți îngrijești părul iarna? Sfaturi de la experți

Andreea Damian

De ce se tem de Greta Thunberg cei mai puternici oameni ai lumii?

Andreea Damian

Ruby și-a surprins din nou fanii

Tabu Tabu

Scrie un comentariu