Tabu
Image default
PEOPLE

Giulia Anghelescu a avut parte de sărbătoare în familie.

Fosta solistă din trupa de succes Candy și fratele cârcotașului Șerban Huidu au avut parte de o super aniversare în familie. Giulia Anghelescu Huidu și soțul Vlad Huidu au sărbătorit opt ani de căsnicie după ce în urmă cu câțiva ani erau gata să se despartă.

giulia si vlad huidu
giulia si vlad huidu

“Cred că ne-am luat cu copiii și nu ne-am dat seama când au trecut 8 ani de căsnicie că altfel nu îmi explic! La mulți ani nouă! Să fim sănătoși și fericiți și Vlad Huidu întotdeauna înțelegător!”, a scris solista care a făcut parte din trupa Candy și a cântat și cu trupa DJ Project la un moment dat. Cei doi soți au un băiat și o fată care le sunt alături și par o familie foarte bine sudată. Deși în urmă cu ceva vreme cei doi au înscenat o despărțire și chiar un posibil divorț, având în vedere că solistă intrase într-un con de umbră.

familia huidu
familia huidu

Și cum solistei îi place să fie în centrul atenției deși nu prea mai face mare lucru, și-a făcut un blog în care abia mai scrie iar la începutul anului și-a făcut o operație de mărire a bustului. Și asta probabil ca să mai aibă ce să se scrie despre ea căci în muzuica nu a mai făcut nimic și nu a mai lansat nicio piesă nouă.

ARTICOLE SIMILARE

Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

Andreea Damian

Inna, cu chiloteii la vedere!

Toată lumea o știe pe Monica Bellucci, dar puțin știu cum arată fiica ei. La 16 ani e de o frumusețe rară!

Andreea Damian

Kylie Jenner: de la “genul programului reality” la o avere de aproape un miliard de dolari

realitatea

Dionisie Secrieriu din Moldova face cele mai cool torturi

Tabu Tabu

Actorul român, arestat pentru viol. Agresa femei în lift

Andreea Damian

Scrie un comentariu