Home > Agenda > Giulia & Contracepția de urgență la Club Tabu! Galerie foto

Giulia & Contracepția de urgență la Club Tabu! Galerie foto

Cea mai recentă ediție a CLUB TABU a fost găzduită de sediul Zeppelin Pub și a avut drept subiect de discuție contracepția de urgență. Evenimentul a fost moderat de Dan-Silviu Boerescu și i-a avut drept invitați pe Giulia, doamna Dr. Borbala Koo – Director executiv SECS (Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală) și Dr. Mirela Popa – medic primar obstetrică-ginecologie. De asemenea, cititoarele revistei Tabu, s-au putut bucura de un tutorial de îngrijire a pielii, oferit de Gabriela Păun, marketing manager Dr. Brandt.

Cu această ocazie, cititoarele revistei Tabu au aflat despre campania ”Planifică Neprevăzutul”, lansată de SECS. Această campanie vizează o mai bună informare a publicului în ceea ce privește contracepția de urgență, o opţiune pentru a evita o sarcină nedorită în situaţiile unui „accident” reprezentat de contactul sexual neprotejat. De asemenea, acestea s-au bucurat să afle că pe platforma campaniei, www.planificaneprevazutul.ro, pot intra în legătură directă, o dată pe săptămâna, cu dr. Mirela Popa care le va răspunde tuturor întrebărilor adresate.

Nici Giulia nu a stat departe de discuție și a împărtășit celor prezenți informații chiar din experiența personală. Aceasta a vorbit despre importanța contracepției dar și despre cum un astfel ”accident” în urma unui contact sexual neprotejat i-a făcut viața mult mai frumoasă.

În final, participantele la CLUB TABU au fost răsplătite, pe lângă cunoștințele acumulate, cu produse marca dr. Brandt.

Echipa Tabu: Dan-Silviu Boerescu, Alina Tabușcă, Florentina Constantin, Adriana Dinu.

Articole asemanatoare
Club Tabu in alb cu Oana Cuzino si Dove
GIULIA & Cultura de psihologie la CLUB TABU / Foto psihanalizabile!
Castiga o crema profesionala Dr. Brandt
Dr Brandt lansează un kit special de Sărbători

Loading...

Comenteaza acest articol

Giulia & Contracepția de urgență la Club Tabu! Galerie foto

by   1 min
0