Home > Agenda > GIULIA & Cultura de psihologie la CLUB TABU / Foto psihanalizabile!

GIULIA & Cultura de psihologie la CLUB TABU / Foto psihanalizabile!

Cea mai recenta editie a CLUB TABU a fost gazduita de sediul Intell Psy, grupul de companii unic in Romania, dedicat exploatarii tuturor resurselor legate de psihologie, de la sanatate si preventie la branding politic sau job hunting. Invitatii speciali ai serii moderate de Dan-Silviu Boerescu au fost GIULIA si prof. Ion Duvac, fondatorul Intell Psy. Cu aceasta ocazie, s-a lansat – in parteneriat cu TABU – Campania “Cultura de psihologie”, care isi propune sa sensibilizeze opinia publica dar si forurile legiuitoare in legatura cu acest domeniu sensibil si, inca, pe nedrept ignorat, intr-un fel veriga lipsa (sau incompleta) din sistemul nostrum de sanatate. Profesorul Ion Duvac a expus atat directiile campaniei, cat si aspecte concrete din cazurile rezolvate cu ajutorul consultatiilor de specialitate, demonstrand ca la baza multor afectiuni stau, de fapt, depresii netratate la timp. Giulia a impartasit cu cele 60 de cititoare prezente elemente din biografia ei artistica , punctand, insa, si momentele in care, ca orice om, a trecut prin depresii (cum ar fi cea – severa – de dupa nastere) sau prin alte situatii necesitand consultatii din partea unui psiholog.

Pentru final, Asociatia Macondo a oferit 4 invitatii duble la filmul “Hannah Arendt” proiectat la NCRR (Noul Cinematograf al Regizorlui Roman) de la Muzeul Taranului Roman, iar prietenii de la Buburuz.ro au daruit tuturor participantilor pusculite de ceramica si kit-uri de pictura, in ideea unei terapii sui-generis a depresiei cotidiene… sau a unui cadou inspirat pentru 1 Iunie!

Echipa TABU a fost coordonata de Alina Tabusca (organizare eveniment) si Alex Dascalu (foto), cu sprijinul Irinei Moise (Intell Psy Group).

 

Articole asemanatoare
Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’
Adevarul despre divortul GIULIEI!
EDEN PARK la Bucuresti / Uite cum s-a imbracat GIULIA la eveniment!
Huidu a luat toata formatia Candy la rand! Inainte de Giulia, Vlad s-a iubit cu…

Loading...

Comenteaza acest articol

GIULIA & Cultura de psihologie la CLUB TABU / Foto psihanalizabile!

by realitatea   1 min
0