Tabu
Image default
FASHION Slider

Givenchy, critici dure pentru „colierul laț”

Directorul de creație al casei Matthew M Williams a arătat un accesoriu la săptămâna modei de la Paris care a atras numeroase critici. Mulți l-au comparat cu gluga Burberry.

Givenchy și directorul său de creație Matthew M Williams au fost ținta criticilor din cauza unui colier „flagrant ofensator”, care semăna cu un laț.

Spectacolul de modă de prezentare a colecției primăvară / vară pentru femei și bărbați a inclus un accesoriu care semăna cu un laț rupt. Mulți au remarcat asemănarea cu „hanoracul cu ștreang” de la Burberry, care a apărut în colecția de toamnă / iarnă 2019. La acea vreme, Marco Gobbetti, directorul executiv al Burberry, și-a cerut scuze spunând că „îi pare foarte rău pentru suferință”. Directorul creativ Riccardo Tisci, care a fost predecesorul lui Williams la Givenchy, a spus că este „insensibil”.

Burberry și-a cerut scuze pentru hanoracul „insensibil”, modelat de Liz Kennedy la săptămâna modei din Londra, în februarie 2019. 

Trei modele au purtat versiuni aurii şi argintii ale unui accesoriu de forma unui ştreang la prezentarea de duminică a colecţiei primăvară-vară 2022.

Pe reţelele de socializare au apărut ulterior numeroase comentarii. „Ai fi crezut că industria a învăţat să nu pună ceva care seamănă cu ştreangul în jurul gâtului modelelor”, a fost scris pe contul de Instagram Diet Prada, făcându-se referire la controversa din urmă cu doi ani iscată de Burberry care, în final, a prezentat scuze pentru hanocarul care avea un laţ. „Acest colier Givenchy care tocmai a apărut pe podium se duce periculos de mult în aceeaşi zonă. Chiar te întrebi cum de nu a remarcat cineva, dar, din păcate, istoria se repetă”.

Colierul este parte din prima prezentare cu prezenţă fizică a lui Matthew Williams, noul director creativ al Givenchy. El a explicat pentru Vogue că întreaga colecţie este complexă şi a fost creată cu artistul american Josh Smith, inspirată de picturile lui „Grim Reaper”. Givenchy nu a comentat legat de controversa iscată de coliere.

ARTICOLE SIMILARE

Sfatul lui Oprah Winfrey despre întâlniri care te ajută să-ți găsești alesul

Andreea Damian

Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

realitatea

Celebritățile sar în apărarea Serenei Williams după scandalul din finala US Open

Andreea Damian

Kate Middleton ar putea purta o rochie de mireasa din colectia Alexander McQueen “Ice Queen”

realitatea

Incredibila poveste a băiatului care a inventat alfabetul Braille

Andreea Damian

Răzvan Simion și Ramona Olaru formează un cuplu? Dani Oțil a aruncat pastila în direct

Andreea Damian

Scrie un comentariu