Tabu
Image default
FASHIONSlider

Glamour cu distanțare socială. Cele mai frumoase ținute de la Premiile Oscar

A fost un covor roșu diferit de oricare altul la premiile Oscar de anul acesta. Evenimentul a început duminică seara, fără mulți participanți, cu reguli de distanțare socială și mai puține camere pe fondul pandemiei de COVID-19.

Nu a fost un an obișnuit la Premiile Academiei 2021 pe fondul pandemiei de coronavirus, dar spectacolul s-a desfășurat fizic în Los Angeles, având un covor roșu mai mic, ce-i drept. Am văzut rochii uluitoare, costumele îndrăznețe și bijuteriile orbitoare. Pe covorul roșu au pălit mult mai puține persoane, din cauza restricțiilor anti Covid. Doar 100 de persoane au participat anul acesta, față de 3.000 cât participau în mod normal.

Respectând o politică „No Zoom”, spre deosebire de alte spectacole care au avut loc în acest sezon de premiere, organizatorii Academiei Americane de Film au avut „hub britanic” la Londra la British Film Institude pentru actorii din Marea Britanie care nu au putut să vină la gală, precum și mai multe hub-uri din Roma, Seul, Sidney şi Paris.

Citește și: Premiile Oscar 2021. „Nomadland”, cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Carey Mulligan și Zendaya, care au purtat rochii Valentino Couture, aurie, respectiv galbenă, decupate și fără bretele, au dat startul strălucirii la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar în rochii fascinante.

Alături de ele în cea mai mare noapte de la Hollywood, care a avut loc la Los Angeles, la Dolby Theatre şi Union Station, s-au alăturat Amanda Seyfried în Armani Prive și Regina King într-o ținută Louis Vuitton. Rochia Reginei a fost realizată în 140 de ore, având peste 62.000 de paiete și 4.000 de cristale. Creația spectaculoasei ținute a început în luna ianuarie.

Cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu

ARTICOLE SIMILARE

Louis Vuitton împachetat de Crăciun

realitatea

O treime dintre femei sunt agresate sexual după ce consumă alcool sau droguri

realitatea

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imaginile care au scandalizat internetul: „Am crezut că-i Bianca cu Bodi”

Andreea Damian

„Cu toată dragostea mea, Pa’”. Legătura specială care i-a unit pe prințul Philip și prințesa Diana

Andreea Damian

Ce studii are, de fapt, Monica Bîrlădeanu

Andreea Damian

Iarna aceasta, fă-ți un cadou-¦ iubitului tău

realitatea

Scrie un comentariu