Home > Slider > Glenn Close a sfătuit femeile să-și urmeze visurile în discursul de la Globurile de Aur

Glenn Close a sfătuit femeile să-și urmeze visurile în discursul de la Globurile de Aur

Glenn Close și-a folosit la Globurile de Aur discursul pentru a vorbi pasionat despre necesitatea ca femeile să-și îndeplinească potențialul creativ.

A câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în The Wife, un premiu la care se aștepta Lady Gaga pentru A Star Born. Close, nominalizată la Oscar de șase ori și câștigat a unui premiu Oscar, a fost recunoscută și la Globurile de Aur pentru rolul din “The Wife”. În film joacă rolul Joan Castleman, partenera de lungă durată a unui autor care a câștigat premiul Nobel și cu care care Joan este căsătorită timp de 40 de ani.

“Vreau să-i mulțumesc lui Meg Wolitzer că a scris acest roman incredibil și lui Jane Anderson pentru adaptarea lui în film… a fost nevoie de 14 ani pentru a face acest film! (…) “Știți, filmul se numește Soția, cred că de aceea a durat 14 ani ca să fie filmat. Pentru a juca un personaj atât de intim și complex, mă gândeam la mama care s-a sacrificat cu tatăl meu toată viața. (…). Ea mi-a spus la un moment dat: “Simt că nu am realizat nimic “.

Și am simțit că ceea ce am învățat eu din toată această experiență este că noi,  femeile, suntem privite drept niște îngrijitori, asta e ceea ce se așteaptă de la noi. Avem copiii, avem soții – dacă suntem norocoase aceștia sunt și partenerii noștri egali. Dar pe lângă tate astea trebuie să găsim o împlinire personală. Trebuie să ne urmăm visele. Trebuie să spunem: pot să fac asta și ar trebui să ni se permită să facem ceea ce ne dorim. Când eram mică, mă simțeam ca Muhammad Ali, al cărui destin era să fie boxer. Am simțit că trebuie să fiu actriță, am văzut primele filme Disney și am spus:” Oh, pot să fac asta! ” – Și sunt aici azi. În septembrie se fac 45 de ani de când sunt actriță și nu-mi pot imagina o viață mai minunată.”

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, discursul impresionant cu care a uimit o lume întreagă
Celebritati nascute pe 19 martie!
Ce le-a transmis Papa Francisc tuturor cetatenilor Europei
Glenn Close: Meryl Streep primeşte toate rolurile bune!

Comenteaza acest articol

Glenn Close a sfătuit femeile să-și urmeze visurile în discursul de la Globurile de Aur

by realitatea   1 min
0