Home > Fashion > Globuri de Crãciun semnate Agatha Blanck.

Globuri de Crãciun semnate Agatha Blanck.

Agatha Blanck lanseazã prima linie de globuri de Crãciun hand made semnate de un artist român. Colecția de globuri de Crãciun semnatã de Agatha Blanck vine sã redefineascã curajos spiritul sãrbatorilor de iarnã, transmițând un mesaj cald și invitându-ne într-o lume plinã de iubire, pace și simboluri: lumea animalelor.

Fashionable și spirituale în același timp, curajoase și unice, globurile create de Agatha aduc laolalta tigrul și leopardul ca simboluri absolute ale spiritualitații contemporane. Povestea merge dincolo de evidentul prieteniei celor doi în aceastã perioadã și transmite o acumulare de energii necesare vieții înseși. “Ideea postãrii tigrului pe globul de Crãciun mi-a venit în urma vizitei în India și a unui test pe care l-am fãcut și care mi-a dezvãluit tigrul drept animalul meu interior.

In plus, gãsesc cã tigrul reprezintã cumva o mare forțã energeticã și o sursã de iubire, fiind foarte drãgãlaș în același timp. M-am gândit cã e posibil sã îi fie greu și sã se simtã stingher între atâția reni și Moș Crãciuni și i-am adus un prieten de bazã și la fel de simpatic, leopardul”, declarã Agatha. Globurile, cu un diametru de 12 cm, vin în patru variante de design, Agatha propunând pe lângã printurile clasice și un tigru modern și cosmopolit, negru cu dungi cyclamen. Sunt ambalate în cutii special create și vin în pachete de unul sau patru globuri. Globurile de Crãciun semnate de Agatha sunt disponibile spre vânzare începând cu 1 Decembrie în câteva locații atent selecționate și care vor fi comunicate pe site-ul www.agathablanck.com.

Articole asemanatoare
Globuri de Crăciun a la Sex & The City

Comenteaza acest articol

Globuri de Crãciun semnate Agatha Blanck.

by realitatea   1 min
0