Home > Agenda > stiri > GO Professional @ Universul DallesGO

GO Professional @ Universul DallesGO

Incepe sesinea de primavara prin care lansam campania de inscrieri pentru cel de-al patrulea sezon de cursuri after work la Palatul Universul DallesGO.

Sub sloganul GO Professional, editia de primavara aduce in portofoliul nostru trei cursuri noi: Advertising, Jurnalism si Hairstyling.

Profesionisti recunoscuti se alatura proiectului: Ovidiu Buta va coordona cursurile de Stilism & Tendinte in Moda, Cristina Stanciulescu va sustine cursul de Jurnalism, Cornel Lazia ii va inspira pe cursantii de la cursul de Fotografie, Sorin Psatta ii va introduce pe participanti in tainele advertisingului, Dorin-Stefan Adam va fi amfitrionul cursurilor de Design Interior, iar Rodica Sandu este trainerul care va sustine seminariile de Hairstyling.

GO Professional este conceptul sub umbrela căruia se lansează cursurile de Jurnalism, Advertising și Hairstyling. Cea de-a patra ediție a cursurilor Universul DallesGO aduce nume noi în cadrul proiectului. Ovidiu Buta, Cristina Stănciulescu, Cornel Lazia, Sorin Psatta, Dorin-Ştefan Adam și Rodica Sandu fac parte din profesioniştii care îi vor îndruma și inspira pe cursanţi.

Cu trei ediții la activ, cursurile interactive after work de la Universul DallesGO s-au impus în peisajul cultural bucureştean ca fiind un program consistent de educaţie alternativă. În fiecare sezon, inițiativa continuă să ia amploare și să atragă un număr din ce în ce mai mare de înscrieri. Cei 150 de participanți din cadrul celei de-a treia ediţii organizate validează calitatea programului și succesul de care se bucură un produs tânăr pe piața ofertelor de learning din România.

Imaginea proiectului s-a creat în jurul profesorilor, a tematicilor atractive și a metodelor contemporane introduse în zona cursurilor profesionale. Profesorii au un background profesional spectaculos, contribuie cu experienţă şi insight-uri, oferite într-un cadru informal. Toate acestea fac din Universul DallesGO un produs de top, fresh, care se distinge pe piața cursurilor profesionale.

Cursurile sunt programate sa inceapa la la jumatatea lunii mai, iar inscrierile se fac pana pe data de 5 mai, la sediul din cladirea Universul – strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etajul 5.
Articole asemanatoare
ZIUA PORTILOR DESCHISE @ DALLESGO
Summer 20% OFF: DallesGO
Intra in Universul DallesGO cu 20% reducere
WORKSHOP MODA TENDINŢELOR by OVIDIU BUTA

Comenteaza acest articol

GO Professional @ Universul DallesGO

by   1 min
0