Home > Agenda > GODSMACK pe Arenele Romane – reguli de acces

GODSMACK pe Arenele Romane – reguli de acces

Trupa GODSMACK va concerta in premiera in Romania, sambata, 27 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Accesul in spatiul de concert se va face incepand cu ora 19.00, urmand ca la ora 20:00 trupa Dirty Shirt sa incalzeasca atmosfera cu show-ul lor unic, rezultat al combinatiei dintre elemente folclorice si muzica metal, iar de la ora 21:00, celebrul tobosar Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell) va tine in priza publicul pentru 90 de minute de rock’n’roll veritabil.

GodsmackCei de la GODSMACK vor urca pe scena incepand cu ora 23.00, pentru un concert exploziv!

In ceea ce priveste regulile de acces la eveniment, urmatoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti de motociclist,  bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesioniste (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, accesul cu umbrele este strict interzis. In caz de vreme nefavorabila, publicul este rugat sa vina la concert cu pelerine de ploaie.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

Publicul este rugat sa pastreze permanent asupra lor biletele.

Copiii pana la varsta de 5 ani inclusiv vor avea acces gratuit, doar insotiti de un parinte, care se afla in posesia unui bilet valid. Copiii peste varsta de 5 ani vor avea nevoie de bilet la pret intreg.

Cei care doresc sa ia parte si la concertul TOTO, care va avea loc tot  sambata, 27 iunie, la Sala Palatului dar si la show-ul exploziv sustinut de Godsmack, pot opta pentru biletele “Noptii premierelor“, beneficiind astfel si de transport gratuit cu sprijinul taxi-urilor puse la dispozitie de Meridian.

GODSMACK la Arenele Romane este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de ROCK FM.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19
Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt
Mariah Carey
Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită
The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019

Comenteaza acest articol

GODSMACK pe Arenele Romane – reguli de acces

by realitatea   1 min
0