Home > Fără categorie > “Mentalistul” GOG – pacaleala de la MARUTA / Galerie FOTO

“Mentalistul” GOG – pacaleala de la MARUTA / Galerie FOTO

Cel de-al doilea sezon al show-ul “Românii au talent” s-a încheiat cu valuri de  contestații împotriva lui Cristian Gog. Mentalistul a încercat să-l impresioneze  pe Măruță cu celebrul truc cu plicul, în care se află răspunsul corect. Dacă vă amintiți, în showUl de la ProTV care l-a făcut celebru s-a folosit de o masa. Ei  bine, de data aceasta a lăsat plicul în mijlocul platoului de la Happy Hour,  pentru a fi cât mai credibil.

Iniţial, mai multe persoane din public au  scris pe un calculator portabil diverse numere de câte două, trei sau patru  cifre, iar în urma unor operaţii artimetice s-a ajuns la numărul: 130277,6441. Operațiile aritmetice ar fi trebuit să fie secrete, cunoscute doar de  mentalist. Acest lucru nu a fost respectat de Cătălin Măruță, care a stat în  coasta lui Gog și a dezvăluit că mentalistul a înmulțit 130277,6441 cu 25,  numărul ales de ultima persoană care a participat la realizarea trucului, iar rezultatul prezentat de Cristian Gog a fost: 42779,4687.

Având  acest rezultat a desigilat plicul, pe care scria Happy Hour, iar rezultatul,  potrivit afişajului calculatorului, vă reamintim că era  42779,4687.

Folosind tastatura unui telefon, care are şi cifre şi litere, şi încercând să tastezi Happy Hour, vei observa că H-4, A-2, P-7,Y-9, O-6,U-8,  astfel încât, rezultatul, 42779,4687 era chiar Happy Hour şi Gog ar fi anticipat  numărul ce a fost obţinut în urma operaţiilor aritmetice.

Uimiţi,  îngroziţi sau încântaţi, oamenii din public nu au mai stat să efectueze şi ei  înmulţirea 130277,6441×25, care nu face în nici un caz cât a rezultat în platoul  emisiunii, ci 3256941,1025. Aşadar, Gog a reuşit să păcălească publicul, doar că nu a ghicit corect, demonstrând că manipulează bine, dar nu este chiar atât  de… magic pe cum se credea.

Cum a reuşit? Probabil numărul era  salvat în calculator şi în loc să dea egal, pentru a afla rezultatul înmulţirii,  a afişat numărul salvat anterior.

Mai mult: EXCLUSIV | Cristian Gog a GREŞIT! Uite cum a dus de nas pe toată lumea! Trucul care îl dă de gol! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

“Mentalistul” GOG – pacaleala de la MARUTA / Galerie FOTO

by   1 min
0