Tabu
lifestyle

Gradina deliciilor de vară!

Sâmbătă, 2 august
Luna debutează cu mega concertul Massive Attack care va avea loc la București. Promotorii trip-hop-ului, vor concerta pe stadionul de atletism Iolanda Balaș Soter, din vecinătatea parcului Kiseleff.

8-24 august
Olimpiada de la Beijing, cel mai important eveniment sportiv al anului, se va dăsfășura între 8 și 24 august. Competiția va fi transmisă în direct, așa că vom putea urmări cu pumnii strânși evo­lu­țiile, mai ales pe cele ale echipei de gimnastică.

Sâmbătă 23 august
„Olimpiada de shopping“, eveniment organizat de Tabu cu sprijinul MasterCard și Maestro, se va desfășura pe 23 august la Băneasa City Mall și va reuni crema fashionistelor bucureștene care se vor întrece pentru premiile oferite.

25-31 august
ADfel – Festivalul de Publicitate Neconvețională va avea loc pe terasa „La Motoare”. Lucrările participante vor susține ideea conform căreia publicitatea poate de veni o nouă formă de entertainment urban, amuzantă, inteligentă și accesibilă publicului larg.

Până pe 31 august
La MNAC, puteți vizita expoziția retrospectivă „Alvaro Siza – 54 de proiecte“, ce cuprinde fotografii, filme, machete și schițe cu proiectele artistului care a revoluționat arhitectura secolului al XX-lea.


Festivalul Stufstock, aflat la a șasea ediție va aduce anul acesta pe scena din Vama Veche, nume foarte interesante printre care dEUS și „JEAN LUC PONTY & HIS BAND“.

ARTICOLE SIMILARE

Steven Seagal, acuzat și de nepoata lui Ray Charles

realitatea

Expoziţia de la Muzeul Metropolitan din New York îl celebrează pe Alexander McQueen

realitatea

EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Lora

realitatea

Mareiah Carey a stins un incendiu în Egipt

realitatea

SCENE INCREDIBILE LA TV cu Oana Zăvoranu! “Să o iubeşti pe mă-ta!”

Angelina Jolie în panică: toate secretele sale vor fi dezvăluite

realitatea

Scrie un comentariu