Tabu
Image default
lifestyle

Gradina deliciilor de vară!

Sâmbătă, 2 august
Luna debutează cu mega concertul Massive Attack care va avea loc la București. Promotorii trip-hop-ului, vor concerta pe stadionul de atletism Iolanda Balaș Soter, din vecinătatea parcului Kiseleff.

8-24 august
Olimpiada de la Beijing, cel mai important eveniment sportiv al anului, se va dăsfășura între 8 și 24 august. Competiția va fi transmisă în direct, așa că vom putea urmări cu pumnii strânși evo­lu­țiile, mai ales pe cele ale echipei de gimnastică.

Sâmbătă 23 august
„Olimpiada de shopping“, eveniment organizat de Tabu cu sprijinul MasterCard și Maestro, se va desfășura pe 23 august la Băneasa City Mall și va reuni crema fashionistelor bucureștene care se vor întrece pentru premiile oferite.

25-31 august
ADfel – Festivalul de Publicitate Neconvețională va avea loc pe terasa „La Motoare”. Lucrările participante vor susține ideea conform căreia publicitatea poate de veni o nouă formă de entertainment urban, amuzantă, inteligentă și accesibilă publicului larg.

Până pe 31 august
La MNAC, puteți vizita expoziția retrospectivă „Alvaro Siza – 54 de proiecte“, ce cuprinde fotografii, filme, machete și schițe cu proiectele artistului care a revoluționat arhitectura secolului al XX-lea.


Festivalul Stufstock, aflat la a șasea ediție va aduce anul acesta pe scena din Vama Veche, nume foarte interesante printre care dEUS și „JEAN LUC PONTY & HIS BAND“.

ARTICOLE SIMILARE

Gisele Bundchen s-a căsătorit în secret – VEZI FOTO

realitatea

Justin Timberlake și Snoop Dog vor juca într-un muzical

realitatea

Castigatorii Oscarurilor de pe tabu.ro

Cine este si cum lucreaza Eli Davidai?

realitatea

Hugh Hefner se laudă cu o nouă prietenă

realitatea

Încep pregătirile pentru a treia ediție a festivalului de publicitate neconvențională ADfel

realitatea

Scrie un comentariu