Home > Sex-Relatii > Cea mai GRASA femeie din lume – hiperactiva sexual!

Cea mai GRASA femeie din lume – hiperactiva sexual!

Pauline Potter, cea mai grasă femeie din lume, susţine că face sex de şapte ori pe zi şi vrea să intre în Cartea Recordurilor şi ca “Cea mai activă femeie din punct de vedere sexual”, scrie Daily Mail.

După ce s-a despărţit de soţul ei, Alex, Pauline s-a îngrăşat aşa de mult încât a ajuns la 330 de kilograme şi a intrat în Cartea Recordurilor. Acest fapt i l-a adus pe Alex înapoi, iar acum fostul soţ este cel care o ajută să piardă din greutate. Cei doi susţin că fac sex de 7 ori pe zi, şi astfel Pauline ar fi pierdut 45 de kilograme.
Alex cântăreşte doar 90 de kilograme, ceea ce înseamnă mult mai puţin decât un picior de-al femeii.

“Este destul de greu să o poziţionez şi să o satisfac pentru că are foarte multă grasime în zona pelvisului. O dată, când ea era deasupra mea, nu mai puteam să respir”, a declarat Alex.

Deşi recunoaşte că nu poate să se mişte mai deloc în pat, Pauline susţine că arde cam 500 de calorii de fiecare dată când întreţine relaţii sexuale cu Alex – DETALII AICI.

Cea mai grasă femeie din lume consumă cam 10.000 de calorii pe zi şi spera ca Alex să fie cel care să o ajute să ajungă la greutatea de 240 de kilograme.

Articole asemanatoare
Ce cură de slăbire ţine cea mai grasă femeie din lume

1 Response

  1. Pingback : Cea mai grasa englezoaica a slabit 100 kg! AFLA CUM arde 500 calorii o data! | Bucătăria pentru toți

Comenteaza acest articol

Cea mai GRASA femeie din lume – hiperactiva sexual!

by   1 min
1