Tabu
Image default
lifestyle

Grasu XXL, dupa accidentul in care au murit cinci oameni: Imi bag p***!

Cantaretul s-a ales cu rani dupa accidentul produs pe Valea Oltului, soldat cu cinci morti. Ieri, la Spitalul Floreasca, se pare ca Grasu XXL si-a pierdut cumpatul si a tipat la un asistent.

‭ioana ginghina si ruxandra

Microbuzul in care se afla interpretul s-a izbit frontal de un alt autoturism, un Opel, in noaptea de sambata spre duminica, la intrarea in localitatea Calimanesti din Valcea.
Cei cinci tineri din Opel si-au pierdut viata, iar trei din pasagerii microbuzului s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale, printre care si rapperul.

Ieri, acesta a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala sustinut de brat de prietenul sau Guess Who. La spital, Grasu XXL a cedat nervos si a tipat la un asistent dupa care a plecat, potrivit unui martor citat de WoWbiz. Se pare ca ranitul avea nevoie de o tomografie si a fost trimis la o clinica privata pentru acest serviciu medical pe care nu l-a primit in spital. Grasu XXL era bandajat la cap si se deplasa greu, dar pana la urma s-a dus la clinica privata pentru analiza  pentru a obtine un diagnostic exact.

ARTICOLE SIMILARE

Evenimentul lunii octombrie

realitatea

Restaurantul lui Jamie Oliver, distrus de protestatari

realitatea

Lady GaGa o copiază pe Madonna

realitatea

Brooke Shields, mușcată de o leoaică

realitatea

Celebrități despre care se crede că și-au înscenat moartea

realitatea

Cea mai SEXY mireasa: NICOLETA LUCIU! Galerie FOTO impresionanta

realitatea

Scrie un comentariu