Home > Agenda > stiri > Grasu XXL, dupa accidentul in care au murit cinci oameni: Imi bag p***!

Grasu XXL, dupa accidentul in care au murit cinci oameni: Imi bag p***!

Cantaretul s-a ales cu rani dupa accidentul produs pe Valea Oltului, soldat cu cinci morti. Ieri, la Spitalul Floreasca, se pare ca Grasu XXL si-a pierdut cumpatul si a tipat la un asistent.


Microbuzul in care se afla interpretul s-a izbit frontal de un alt autoturism, un Opel, in noaptea de sambata spre duminica, la intrarea in localitatea Calimanesti din Valcea.
Cei cinci tineri din Opel si-au pierdut viata, iar trei din pasagerii microbuzului s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale, printre care si rapperul.

Ieri, acesta a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala sustinut de brat de prietenul sau Guess Who. La spital, Grasu XXL a cedat nervos si a tipat la un asistent dupa care a plecat, potrivit unui martor citat de WoWbiz. Se pare ca ranitul avea nevoie de o tomografie si a fost trimis la o clinica privata pentru acest serviciu medical pe care nu l-a primit in spital. Grasu XXL era bandajat la cap si se deplasa greu, dar pana la urma s-a dus la clinica privata pentru analiza  pentru a obtine un diagnostic exact.

Articole asemanatoare
IN SFARSIT, PREMIANTII! AFLA CINE A PLECAT ACASA CU TROFEUL ROMANIAN MUSIC AWARDS!
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!
CINE CANTA LA ROMANIAN MUSIC AWARDS?
Antonia, VICTIMA unui ACCIDENT! Masina in care se afla, GRAV AVARIATA!

Comenteaza acest articol

Grasu XXL, dupa accidentul in care au murit cinci oameni: Imi bag p***!

by   1 min
0