Home > Lifestyle > Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Kate Middleton continuă să încalce protocolul regal. Ducesa de Cambridge a reușit încă o dată să o înfurie pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii după ce și-a făcut un tatuaj pe mâna dreaptă. Fiind însărcinată cu al treilea copil, Kate a optat pentru tehnica henna, care nu îi pune în pericol sarcina.

Deși Casa Regală îi interzice prin protocol să se tatueze, Ducesa a acceptat să-și facă un mic desen pe mână. S-a întâmplat recent la Sunderland, oraș în care ea și Prințul William au participat la mai multe evenimente și au vizitat, printre altele, și un sediu al pompierilor, convertită într-un hub pentru artiștii locali.

Artista care i-a făcut desenul a folosit henna naturală de culoare maro pentru a desena pe mâna dreaptă a lui Kate o floare de dimensiuni mici. „I-am spus: ți-ar plăcea un design? Iar ea a răspuns, ”Da, dacă nu te deranjează”, a spus Shajida Begum . „Mi-a spus că este foarte frumos. Tocmai îi spuneam cum funcționează, și când îl poate spăla”, a mai relatat Begum.

Gestul ei îndrăzneț i-ar fi dezamăgit pe admiratori, ținând cont că Ducesa a refuzat să poarte negru la decernarea Premiilor BAFTA de la Londra, în semn de solidaritate cu victimele abuzului sexual, care a avut loc luna trecută.

 

Articole asemanatoare
kate middleton
Fotografia inedită, în formulă de 5, aleasă de Kate şi William pentru felicitarea de Crăciun
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
michelle obama
Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal

Loading...

Comenteaza acest articol

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

by Andreea Damian   1 min
0