Home > Lifestyle > Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

Kate Middleton continuă să încalce protocolul regal. Ducesa de Cambridge a reușit încă o dată să o înfurie pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii după ce și-a făcut un tatuaj pe mâna dreaptă. Fiind însărcinată cu al treilea copil, Kate a optat pentru tehnica henna, care nu îi pune în pericol sarcina.

Deși Casa Regală îi interzice prin protocol să se tatueze, Ducesa a acceptat să-și facă un mic desen pe mână. S-a întâmplat recent la Sunderland, oraș în care ea și Prințul William au participat la mai multe evenimente și au vizitat, printre altele, și un sediu al pompierilor, convertită într-un hub pentru artiștii locali.

Artista care i-a făcut desenul a folosit henna naturală de culoare maro pentru a desena pe mâna dreaptă a lui Kate o floare de dimensiuni mici. „I-am spus: ți-ar plăcea un design? Iar ea a răspuns, ”Da, dacă nu te deranjează”, a spus Shajida Begum . „Mi-a spus că este foarte frumos. Tocmai îi spuneam cum funcționează, și când îl poate spăla”, a mai relatat Begum.

Gestul ei îndrăzneț i-ar fi dezamăgit pe admiratori, ținând cont că Ducesa a refuzat să poarte negru la decernarea Premiilor BAFTA de la Londra, în semn de solidaritate cu victimele abuzului sexual, care a avut loc luna trecută.

 

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”
meghan markle
Prințul Charles, scos din minți de Meghan Markle și Kate Middleton
meghan markle
Meghan Markle a cheltuit o avere pe garderobă în 2018 – de șase ori mai mult decât cumnata sa
Kate Middleton
Veste uimitoare pentru Casa Regală! Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea copil

Comenteaza acest articol

Graviduța Kate Middleton și gestul care a înfuriat-o pe Regină

by Andreea Damian   1 min
0