Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Graviduța Gina Pistol, tratată ca o prințesă la filmări

Iubita lui Smiley, care va naște anul viitor prima lor fetiță, este însărcinată în aproape cinci luni. Gina Pistol a surprins pe toți cu această veste, iar de curând i-a anunțat pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare că a început să obosească din ce în ce mai repede și nu se simte foarte bine.
La cei 38 de ani ai săi, Gina Pistol filmează pentru un show de coocking iar anul acesta s-a renunțat la reality-showul pe care îl filmau în ultimii trei ani, iar asta din cauza pandemiei.

gina pistol si smiley

Însă și pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o prezintă au fost făcute condiții speciale pentru Ginuta care este gravidă în aproape cinci luni. Au început din nou filmările pentru cooking show-ul care a dat startul filmărilor pentru un nou sezon, sezonul cu numărul 9. Cum toată lumea știe, această nouă perioadă de filmări vine cu o premieră: sarcina Ginei Pistol (38 de ani). Frumoasă prezentatoare nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor. Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol.

gina pistol si speak

Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurențîi. “Chefii au fost deosebit de drăguți, nu mă așteptam la o asemenea surpriză și îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina Pistol care a mai spus pe rețelele de socializare că a început să obosească foarte tare și e abia la jumătatea sarcinii.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată

Dora Constantinovici

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

realitatea

Shakira, în centrul unui scandal uriaș din cauza unui lănțișor

Andreea Damian

Roxana Vancea vrea să devină mamă după ce s-a căsătorit! Ce o opreşte?

Tabu Tabu

Celine Dion, despre impactul tehnologiei asupra vieților noastre: „Poate duce la agresiune”

Andreea Damian

Justin Bieber va lansa un documentar pe YouTube despre crearea noului său album

Andreea Damian

Scrie un comentariu