Tabu
Image default
BEAUTY

Greșeala pe care o facem atunci când ne aplicăm cremele și care limitează beneficiile acestora

Cosmeticele bune nu sunt suficiente singure, trebuie să știi și să le aplici corect. Evident, mai există o greșeală pe care toate femeile o fac și care le împiedică să dea roade.

A avea o rutină completă de înfrumusețare în fiecare dimineață și în fiecare seară înseamnă să te asiguri că pielea ta este mai frumoasă și mai puternică, în timp ce lupți eficient împotriva semnelor de îmbătrânire care s-au instalat de-a lungul anilor.

Produse anti-îmbătrânire pentru pielea matură, produse bogate pentru piele uscată, produse anti-pete pentru pielea predispusă la acnee … nu este totul! Dacă găsirea produselor potrivite care ni se potrivesc și funcționează cu adevărat nu este întotdeauna o sarcină ușoară, să știi că este imperativ și să le aplici corect. Și aici ne înşelăm adesea. Într-adevăr, dacă reflexul tău este să aplici crema pe pielea uscată, știi că acest lucru le reduce eficacitatea.

De ce nu ar trebui să aplici cremele pe pielea uscată?

Dacă obiceiul nostru este să ne usucăm fața când ieșim de la duș și apoi să aplicăm o cremă, de fapt ar trebui să sărim peste al doilea pas. Pielea umedă va ajuta produsele să se absoarbă, făcându-le mai eficiente. Pentru a face bine, trebuie deci să-ți lași pielea ușor umedă când ieși de la duș, sau să te pulverizezi cu puțină apă (de preferință apă termală sau florală), pentru a-ți umezi pielea.

Apoi, aplici îngrijirea ca de obicei. Fie că este vorba de crema hidratantă, de serul de față, de îngrijirea ochilor și chiar de uleiul de față. Deși credem că uleiul și apa nu se amestecă, fii sigură, când vine vorba de aplicarea cremei pentru îngrijirea pielii, nu este același lucru.

Pielea umedă este pielea ai cărei pori vor fi pur și simplu mai deschiși și care, prin urmare, va primi mai bine ingredientele active. Pentru a face acest lucru, încălzește uleiul în mâini, apoi aplică-l pe față, masând-o, pentru a-l face să pătrundă mai bine.

ARTICOLE SIMILARE

Tendințe de machiaj pentru toamna / iarna 2021-2022

Andreea Damian

Îngrijirea pielii | 4 tendințe obligatorii în 2022

Andreea Damian

Miss Africa de Sud este noua Miss Univers

Andreea Damian

Cum a slăbit Rita Mureşan 40 de kg într-un timp record: «Nu am slăbit până când…»

Vanessa Paradis pentru Chanel

realitatea

Daniela Crudu a ajuns la 40 de kilograme si sufera de anorexie severa!

Scrie un comentariu