Home > Lifestyle > Life guide by Karl Lagerfeld

Life guide by Karl Lagerfeld

Cand cineva pomeneste de Karl Lagerfeld te gandesti automat la declaratiile sale usturatoare, dar si la talentul sau incontestabil care se vede cu ochiul liber in fiecare colectie Chanel. Este considerat de multi un excentric, (schiteaza folosind doar farduri Shu Uemura, are doua case una langa alta si peste 100 de iPhone-uri)  dar cand vine vorba de sfaturi legate de viata, designerul are cateva lucruri bune de spus:

Lasa trecutul in urma: designerul nu mediteaza niciodata asupra trecutului, considerand ca este o pierdere de timp.

Profita de primul moment al zilei: Karl considera ca dimineata ai sanse mult mai mari de reusita, el schitand imediat cum se trezeste.

Fii informata: Adora media, ziarele si in general ii place sa citeasca tot ce ii cade in mana, cititul fiind singura sa adictie.

Daca vrei o cariera in moda trebuie sa muncesti! “Pentru mine, moda este un job full-time. Daca vrei sa ai succes nu exista part-time. Eu nu o numesc munca, ci un hobby.”

Nu fa diferente intre oameni: “Ierarhia nu exista. Oricine este important, nu conteaza ca este director sau femeie de serviciu.”

Indrazneste! Cand a ajuns la Chanel, designerul a avut doua optiuni: sa trezeasca “Frumoasa din padure adormita” sau sa o lase sa doarma in continuare. A mers pe prima varianta.

Fii flexibila si dispusa sa te adaptezi oricarei situatii: Totul este intr-o continua schimbare, trebuie sa lasi de la tine daca vrei sa tii pasul in aceste vremuri.


Articole asemanatoare
Hygge, sau cum sa te bucuri intotdeauna de viata
De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?
3 sporturi pe care le poţi practica după muncă
10 mituri vechi de cand lumea despre stilul de viata sanatos

Loading...

2 Responses

  1. Pingback : Guide Life by Karl Lagerfeld | Femininne

  2. Pingback : Life guide by Karl Lagerfeld | Noutati

Comenteaza acest articol

Life guide by Karl Lagerfeld

by   1 min
2