Home > beauty > Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume, ghidată de Leonardo DiCaprio

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume, ghidată de Leonardo DiCaprio

Gwyneth Paltrow, declarată de revista People ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, pe lângă cariera strălucitoare este cunoscută şi ca promotor al alimentaţiei sănătoase.

Actriţa l-a creditat pe Leonardo DiCaprio ca fiind omul care i-a schimbat stilul alimentar. Cunoscută deja pentru părerile ei puternice legate de stilul alimentar vegetarian, Gwyneth a păşit pe calea succesului mâncând tot ce îşi dorea, nelimitându-se la legume şi fructe. Însă, Leonardo DiCaprio se pare că a pus prima piatră de temelie în noul ei stil de viaţă.

Îmi petreceam timpul cu Leonardo DiCaprio când m-am mutat în New York. El a fost vegetarian şi îmi vorbea despre cât de murdară este carnea şi cât rău face agriculturii. N-am mai mâncat carne roşie de 20 de ani şi, deşi, Leo nu este responsabil în totalitate, cu siguranţă a plantat sămânţa acestei idei”, a declarat ea.

Când am ales dieta macrobiotică, a coincis cu momentul în care tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer [în 1999]. Am simţit că-l puteam ajuta astfel.

În prezent, Gwyneth este cunoscută ca unul dintre promotorii convinşi ai unui stil de viaţă sănătos, deţine un blog numit Goop şi a scris două cărţi de reţete. Însă cel mai mult a fost mediatizată privind alimentaţia ei, când a început o dietă macrobiotică şi apoi a rămas însărcinată. Deşi media era atentă la obiceiurile ei culinare, se pare că actriţa a decis să renunţe la dietă.

“Mâncam foarte mult când am fost însărcinată cu fiul meu. Nu mă puteam opri”, a declarat pentru Observer. “Îmi era foame tot timpul. Pe perioada sarcinii tot ce îmi doream erau sandvişuri cu brânză la grătar, îngheţată cu migdale Baskin Robbins Jamoca, iaurt şi multe mere.”

Articole asemanatoare
Cele mai delicioase prăjituri fără făină. Încearcă rețetele noastre!
deodorant
10 deodorante naturale pe care le puteți face acasă
dieta
Dieta ideală după Paște. Cum dai jos kilogramele luate de Sărbători
dieta
Dieta care inversează procesul de îmbătrânire

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume, ghidată de Leonardo DiCaprio

by   1 min
0