Home > beauty > Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume, ghidată de Leonardo DiCaprio

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume, ghidată de Leonardo DiCaprio

Gwyneth Paltrow, declarată de revista People ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, pe lângă cariera strălucitoare este cunoscută şi ca promotor al alimentaţiei sănătoase.

Actriţa l-a creditat pe Leonardo DiCaprio ca fiind omul care i-a schimbat stilul alimentar. Cunoscută deja pentru părerile ei puternice legate de stilul alimentar vegetarian, Gwyneth a păşit pe calea succesului mâncând tot ce îşi dorea, nelimitându-se la legume şi fructe. Însă, Leonardo DiCaprio se pare că a pus prima piatră de temelie în noul ei stil de viaţă.

Îmi petreceam timpul cu Leonardo DiCaprio când m-am mutat în New York. El a fost vegetarian şi îmi vorbea despre cât de murdară este carnea şi cât rău face agriculturii. N-am mai mâncat carne roşie de 20 de ani şi, deşi, Leo nu este responsabil în totalitate, cu siguranţă a plantat sămânţa acestei idei”, a declarat ea.

Când am ales dieta macrobiotică, a coincis cu momentul în care tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer [în 1999]. Am simţit că-l puteam ajuta astfel.

În prezent, Gwyneth este cunoscută ca unul dintre promotorii convinşi ai unui stil de viaţă sănătos, deţine un blog numit Goop şi a scris două cărţi de reţete. Însă cel mai mult a fost mediatizată privind alimentaţia ei, când a început o dietă macrobiotică şi apoi a rămas însărcinată. Deşi media era atentă la obiceiurile ei culinare, se pare că actriţa a decis să renunţe la dietă.

“Mâncam foarte mult când am fost însărcinată cu fiul meu. Nu mă puteam opri”, a declarat pentru Observer. “Îmi era foame tot timpul. Pe perioada sarcinii tot ce îmi doream erau sandvişuri cu brânză la grătar, îngheţată cu migdale Baskin Robbins Jamoca, iaurt şi multe mere.”

Articole asemanatoare
Leonardo DiCaprio
Ce a scris Leonardo DiCaprio despre „Marșul pentru Păduri”
Leonardo DiCaprio
Cum o susține Leonardo DiCaprio pe activista de mediu Greta Thunberg
animal
Show-ul de televiziune care a băgat spaima în familii: Devii vegetarian sau îți ucidem animalul de companie
will smith
Will Smith lansează o colecție de haine inspirată de serialul Fresh Prince of Bel-Air

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasa femeie din lume, ghidată de Leonardo DiCaprio

by   1 min
0