Home > beauty > Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume?

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume?

Gwyneth Paltrow a fost declarata cea mai frumoasă femeie din lume de revista People. Dar imediat după ce a fost anunţată ştirea, multe persoane nu au ezitat să arate că nu sunt de acord cu această titulatură şi au invadat pagina de Twitter a actriţei cu mesaje în care îşi exprimau dezamăgirea.

Gwyneth, în vârstă de 40 de ani, a fost premiată de revista americană pentru look-ul care sfidează timpul. Mai mult, ea a reuşit să surclaseze câteva colege de breaslă, mai tinere, cum e Jennifer Lawrence, 22 de ani, Amanda Seyfried, 27 de ani şi chiar pe prietena ei Beyonce, 31 de ani, care câştigase titlul anul trecut.

La câteva ore de la anunt, pagina ei de Twitter a fost invadată de mesaje care ar ataca decizia revistei People, după cum informează dailymail.co.uk

Dacă Gwyneth Paltrow este cea mai frumoasa femeie din lume, atunci eu sunt un olimpic medaliat de zece ori cu aur şi pilot de vânătoare.”, a fost una dintre remarcile „cuminţi” la adresa actriţei.

Mai mult, a fost acuzată ca fiind arogantă, chiar şi atunci când oferă sfaturi legate de gastronomie.

Dar, în ciuda look-ului imaculat pe care îl afişează pe covorul roşu, ea a declarat că, în restul timpului, poartă haine foarte confortabile, nu îşi aranjează părul şi nici nu se machiază.

“În casă port doar blugi şi un tricou. Nu mă machiez deloc. Familia mea este obişnuită cu mine şi de multe ori după ce mă aranjez, Chris (soţul ei, Christ Martin, solist la Coldplay) îmi spune: „Oh, wow! Tu eşti Gwyneth Paltrow?”

Articole asemanatoare
Coldplay intră pe tărâmul muzicii de protest cu noul cântec „Guns”?
Twitter
Twitter interzice reclamele politice
coldplay
Coldplay a dat anunț la ziar ca să anunțe piesele de pe noul album
Bella Hadid
Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume?

by   1 min
0