Home > Fashion > Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea filmului. Figura angelică și silueta silfidă a actriței i-a inspirat pe stiliști încă de la primele apariții.

De-a lungul timpului, vedeta a avut multe apariții frumoase pe covorul roșu. Stilul cu care a impresionat cel mai mult a fost cel din anii ’90. Fie că a purtat rochii impresionante, fie că a îmbrăcat un deux-pieces îndrăzneț, Gwyneth a rămas fidelă acelui stil și acum. Deși, să recunoaștem, e puțin mai modern, dar provocator.

Cunoscută pentru silueta sa trasă prin inel, detaliile jucăușe și explozia de culoare de pe ținute, actrița/antreprenoarea/influencerul/bloggerița nu s-a ferit niciodată să încerce lucruri noi și provocatoare. Amintiți-vă rochia pe care a purtat-o pe covorul roșu la Gala premiilor Oscar din 2002!

Despre Gwyneth Paltrow se spune că este regina minimalismului, întruchiparea eleganței clasice. Actrița în vârstă de 46 de ani alege jachete (scurte, lungi), rochii, fuste din piele, sacouri tăiate calm, fără detalii inutile.

O altă caracteristică interesantă la stilul Gwyneth Paltrow o reprezință ținuta pe un singur umăr. Să recunoaștem, o avantajează foarte mult și constituția fizică. Rochiile, în special, pică atât de bine pe ea și îi scot în evidență silueta de invidiat.

Pe Gwyneth Paltrow o atrag foarte mult și rochiile cu imprimeu floral. Florile sunt minunate primăvara, dar și vara, toamna și iarna, potrivit experților în stil. Au fost în mare vogă în anii ’90 și iată că revin și anul acesta.

Actriţa Gwyneth Paltrow a fost adesea lăudată pentru bunul gust pe care îl afişează prin alegerile vestimentare. Iar în rochiile cu paiete arată parcă cel mai bine. Ținutele ei sunt simple, dar de efect: rochii drepte, lungi până în pământ, cu decolteu adânc.

Când vine vorba despre costumul deux-pieces, actrița preferă varianta lui cu pantaloni. Îmbrăcată așa, Gwyneth s-a făcut remarcată de fiecare dată.

 

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Serviciul britanic de sănătate o acuză pe Gwyneth Paltrow că vinde produse periculoase: „E o șarlatană”
Christ Martin
Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”
Gwyneth Paltrow
Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

by Andreea Damian   1 min
0