Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Gwyneth Paltrow, de 50 de ani, dezvăluie secretul tenului său fără cusur

La 50 de ani, tenul lui Gwyneth Paltrow este încă strălucitor și impecabil și, doar privind-o, nu ne-am imagina niciodată că suferă de probleme ale pielii.

Cu toate acestea, actrița, care are o rutină de frumusețe foarte specială, a vorbit despre modul în care își tratează pielea și despre singurul secret care o face să arate atât de tânără.

Are pielea uscată

Paltrow a distribuit recent un videoclip pe contul ei de Instagram în care arată proaspătă și vorbește despre rutina sa de îngrijire a tenului.

Ea a dezvăluit că „pielea ei tinde să devină cu adevărat uscată” și, pentru a se descurca, „aplică în mod constant ulei de față și cremă hidratantă tot timpul”.

Fondatorul GOOP a dezvăluit apoi că produsul ei „hrănitor” obligatoriu este uleiul companiei sale, care conține „o alternativă naturală la retinol și 9 uleiuri puternice dense în nutrienți”. Ea a continuat explicând că uleiul, care are o textură unică, netezește orice riduri existente și face pielea să pară mai strălucitoare și mai tânără.

Rutina de îngrijire a lui Gwyneth Paltrow

Pielea uscată a actriței se înrăutățește iarna, mai ales când pleacă în excursii la schi cu familia ei, având în vedere că „altitudinea exacerbează și mai mult uscăciunea”. Așa că Paltrow a împărtășit exact rutina pe care o urmează cu meticulozitate iarna pentru a-și păstra proteja pielea.

  • Folosește o mască de ochi cu un ser concentrat pentru a-și umple ochii, deoarece „pielea uscată face ridurile din colțul ochiului mai pronunțate”.
  • Apoi aplică uleiul hrănitor de față, care face ca pielea să arate mai fermă și ajută ca „ridurile să pară netezite”.
  • Folosește unt de corp pe picioarele ei fără de care „nu ar putea trăi”. Paltrow mai spune: „Modul în care face ca lumina să-ți lovească picioarele este incredibil”.
  • Folosește un balsam „bogat și concentrat” care „îți rezolvă toate problemele — de la cap până în picioare”. Actrița a explicat că îl aplică pe buzele crăpate, pe coate, pe cuticulele sau oriunde altundeva care are nevoie de hidratare suplimentară.
  • Apoi aplică „balsamul de buze curat cu această formulă super hidratantă”, pe care l-ar putea adăuga și pe obraji pentru un plus de culoare. Ea a remarcat: „Am nevoie de balsam de buze, practic, la fiecare 2 minute”.

ARTICOLE SIMILARE

Prima pereche de adidași a lui Kanye West, estimată la o sumă colosală

Andreea Damian

Andreea Marin, la un pas de moarte

Andreea Damian

Femeile stau la coadă la toaletă mai mult decât bărbaţii şi asta n-ar trebui să fie tabu

realitatea

Vedetele din România care au murit singure în casă

Andreea Damian

Pandemia pune capăt sărutului pe obraz. Cu ce tip de salut îl putem înlocui

Andreea Damian

Prințul Harry, în pericol după ce s-a mutat în Canada? Experții regali au făcut anunțul

Andreea Damian

Scrie un comentariu