Home > Health > Diete > Gwyneth Paltrow n-are nevoie de detoxifiere. Ce mănâncă actrița de arată așa?

Gwyneth Paltrow n-are nevoie de detoxifiere. Ce mănâncă actrița de arată așa?

gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow a dezvăluit într-un interviu că nu recurge la detoxifiere pentru că are o alimentaţie sănătoasă. Obsesia sa pentru un stil de viaţă sănătos, pe care l-a impus şi copiilor ei, este binecunoscută. De aceea, actrița nu simte nevoie să se detoxifieze. Autoare a mai multor cărţi de gătit, actriţa a mărturisit că ea nu face niciodată detoxifiere fiindcă mănâncă numai produse de calitate, proaspete, şi nu se abate de la rutina ei alimentară.

Gwyneth Paltrow a dezvăluit că îşi începe ziua cu un smoothie. Pe site-ul ei de lifestyle, Goop, ea a prezentat reţeta sa favorită – ulei de cocos, lapte de migdale, pudră de ciuperci şi vanilie şi pudră de limonadă Moon Juice. Vedeta a mai spus că de obicei consumă legume care conţin proteine necesare pentru o masă bună. Ea experimentează şi meniuri vegane, cum ar fi salata Caesar. La cină, Gwyneth mănâncă orice, atât timp cât nu este hrană procesată sau ceva care conţine fructoză ori zahăr, scrie ziarul britanic Daily Mail. De obicei, cina include puţină carne de pui în combinaţie cu legume sau o salată.

Gwyneth Paltrow a declarat pentru Vanity Fair că încearcă să mănânce sănătos după ce şi-a pierdut tatăl, răpus de cancer oral la doar 58 de ani. Asta nu înseamnă că nu mai încalcă, din când în când, propriile reguli.

Uneori, actrița apelează la Dieta de eliminare, care presupune excluderea din alimentație a produselor care au aditivi sau care sunt procesate, pentru trei săptămâni. Ca să se asigure că nu mănâncă niciodată junk food când îi e foame, are mereu la îndemână ceva sănătos de mâncat. Duminica prepară mai multe sosuri și le ține la frigider pentru a le folosi pe parcursul săptămânii. Preferatul ei este un sos preparat din iaurt de capră, jalapeño, coriandru și miere. Astfel, sosurile devin aliatul perfect pentru o gustare delicioasă care include fie legume, fie carne de pui. De asemenea, se aprovizionează doar cu alimente care să corespundă dietei sale. Dar, din când în când, se răsfață cu un pahar de vin seara și o țigara, sâmbăta.

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow
Serviciul britanic de sănătate o acuză pe Gwyneth Paltrow că vinde produse periculoase: „E o șarlatană”
Christ Martin
Chris Martin și Gwyneth Paltrow și-au trimis fiica de 16 ani să lucreze într-un magazin de haine
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”
Gwyneth Paltrow
Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Comenteaza acest articol

Gwyneth Paltrow n-are nevoie de detoxifiere. Ce mănâncă actrița de arată așa?

by Andreea Damian   1 min
0