Tabu
PEOPLE Slider

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în secret cu scenaristul Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow

Actrița Gwyneth Paltrow s-a căsătorit în mare taină, sâmbătă, la Los Angeles, cu logodnicul ei, scenaristul Brad Falchuk, anunță presa tabloidă de peste Ocean. La petrecere au participat nu mai puțin de 400 de persoane, între care bunele ei prietene Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston și Julia Roberts.

Zvonul nu a fost însă confirmat, scrie Daily Mail, însă zilele trecute actrița de 45 de ani a organizat o petrecere a burlăcițelor în Mexic, la care au participat numai nume grele din showbiz.

Gwyneth Paltrow i-a spus „Da” lui Brad Falchuk, de 47 de ani, după 3 ani de relație, în prezența a 400 de invitați, sâmbătă seară, la Los Angeles. Nimic nu anunța nunta de la Los Angeles Theater, pentru că proaspeții însurăței au ajuns la ceremonie îmbrăcați ca pentru o gală, nicidecum pentru propria nuntă. Gwyneth Paltrow a optat pentru o rochie grena, din voal, iar mirele pentru un smoking cu sacou alb. Cu toate acestea, mama miresei a fost surprinsă de fotografi strecurându-se cu o rochie semnată Monique Lhuillier, o faimoasă creatoare de rochii de mireasă.

Se pare că vedeta americană a preferat să ajungă la eveniment într-o ținută elegantă, pentru a nu dezvălui tema extravagantei petreceri de dincolo de uși. Surse din apropierea celor doi au dezvăluit presei că aceștia s-au căsătorit în secret în prezența familiilor și a prietenilor din industria cinemtografiei. Deși vuiește că mulțimea de celebrități a participat la o petrecere de logodnă.

Codul vestimentar black tie, dar și accesoriile florale purtate de unele doamne și domnișoare invitate la petrecere sunt doar câteva indicii care au dat de înțeles că în incinta teatrului se desfășoară o nuntă.

Gwyneth Paltrow este într-o relație cu Brad Falchuk încă din 2014 și a declarat că vestea că se vor căsători a făcut-o să se simtă din nou „ca la 21 de ani”. Aceasta are doi copii din mariajul cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. „Sunt atât de entuziasmată! Nu am mai avut parte până acum de o nuntă….Și deși am 45 de ani, mă simt din nou ca la 21!”, a declarat aceasta. „Este foarte amuzant să vorbesc cu prietenele mele despre nuntă, și ele fiind la fel de entuziasmate ca și mine. Îmi trimit mereu poze cu rochii de nuntă”, a adăugat Gwyneth Paltrow.

ARTICOLE SIMILARE

La șase luni după ce a născut Raluca Lăzăruț a arătat primele imagini cu ea însărcinată

Tabu Tabu

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Andreea Damian

De ce nu se îngrămădesc vedetele să prezinte gala Premiilor Oscar

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu