Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Gwyneth Paltrow se retrage din actorie! Motivele pentru care a luat această decizie importantă

Gwyneth Paltrow pare pregătită să renunțe la actori sau să facă o pauză, cel puțin. Actrița care cel mai recent a jucat în noul sezon al serialului „The Politician” a dezvăluit că pentru ea cariera de actriță nu mai reprezintă o prioritate.

Ea a povestit, într-un interviu pe care l-a acordat recent postului de radio Sirius XM, că s-a săturat să fie judecată de public, de aceea a luat această decizie radicală. Gwyneth Paltrow, de 48 de ani, a mai zis că s-a săturat să joace și că munca sa nu mai are strălucire de când este judecată în mod constant de public.

Atenția lui Paltrow s-a îndreptat în ultima vreme către business-ul său, brandul de lifestyle „Goop”, deși actoria a fost primul ei pas către succes. Vedeta, care are o avere de 150 de milioane de dolari, a fost laureată cu premiul Oscar în anul 1999 pentru rolul din filmul „Shakespeare in Love”.

Pe de altă parte, ea a dezvăluit că și-a dat seama, de-a lungul timpului, că nu-i plăcea atât de mult actoria, doar că nu era conștientă de lucrul acesta la momentul respectiv.

„Am realizat ca nu-mi plăcea actoria chiar atât de mult”

Gwyneth Paltrow

„Nu e ca și cum simțeam că nu merită efortul de a interpreta roluri, ci mai degrabă mă întrebam cine ar trebui să fiu și încotro mă îndreptam. Ca să fiu sinceră, o parte din strălucirea aceea de a fi actriță s-a evaporat și din cauza controlului intens al publicului”, a explicat ea.

Paltrow își amintește cum, copiil fiind, tot ceea ce făcea apărea în ziare, de la articole legate de cariera sa și până la critici legate de orice făcea, zicea sau ce garderobă alegea. A mai adăugat că ea „este mai mult genul de persoană de casă și că nu preferă să stea șase săptămâni într-o cameră de hotel, singură, pentru un rol”.

„Și dacă aduni toate astea cu faptul că, sincer vorbind, am avut un șef foarte exigent pentru majoritatea filmelor din cariera mea la Miramax, e ușor de înțeles că nu era chiar chemarea mea. Nu asta mă reprezintă”, a conchis actrița.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra

Andreea Damian

Cu ce se confrunta gravidele atunci cand cumpara haine de toamna-iarna?

realitatea

Declarația neașteptată cu care Melania Trump a surprins opinia publică

Andreea Damian

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

realitatea

Fotografia inedită, în formulă de 5, aleasă de Kate şi William pentru felicitarea de Crăciun

Andreea Damian

Orașul din lume care a rămas fără apă, iar oamenii o primesc pe cartelă

Andreea Damian

Scrie un comentariu