Home > Agenda > stiri > Ghinioane in serie pentru GYURI PASCU: divort, operatie, faliment

Ghinioane in serie pentru GYURI PASCU: divort, operatie, faliment

Ghinioanele se ţin lanţ de capul lui Gyüri Pascu, conform www.click.ro . Solistul, în vârstă de 50 de ani, are probleme de sănătate şi, mai nou, a dat faliment şi în afaceri. El a renunţat la cârciuma „Gyüri’s Pub”, unde avea 15 la sută din acţiuni, pentru că nu a mai avut bani de chirie. S-au găsit însă imediat alţi cumpărători, Mitoşeru şi asociatul lui au pus mâna pe local, care va deveni restaurant cu muzică lăutărească.

De doi ani de când a divorţat, Gyüri Pascu are numai belele. Solistul a suferit un accident vascular, are mari probleme cu vederea şi, în ultima vreme, norocul l-a părăsit şi în afaceri.

În februarie 2010, chiar în timp ce era în divorţ cu soţia sa, Daniela, el s-a asociat cu un prieten şi, ca să uite de supărare, a deschis o cârciumă, mai precis o berărie, situată pe Anastase Panu, în zona Mall Vitan. Localul îi purta numele „Gyüri’s Pub”, solistul deţinând 15 la sută din acţiuni.

În fiecare seară, actorul de la Divertis petrecea acolo alături de prieteni şi îşi îneca amarul în pahar. Din păcate, afacerea nu a mers cum trebuie şi Gyüri şi asociatul său nu au mai avut bani de chirie.

„Chiria era foarte mare la acel local şi asociatul meu nu s-a mai înţeles cu proprietarul.Cârciuma nu mai poartă numele meu de un an. Mi-am retras acţiunile, mai am de semnat în aceste zile nişte acte. Nici nu mai aveam timp să mă ocup de el”, ne-a declarat Gyüri.

Lăsat de izbelişte un timp, localul a atras atenţia lui Mihai Mitoşeru şi asociatului lui de la cafenea, Doru Calangiu. Aceştia vor închiria de acum înainte spaţiul şi vor deschide acolo un restaurant cu bucătărie tradiţională românească şi nu numai.

„Vom lansa restaurantul în două săptămâni. Acum îl reamenajăm şi ne gândim la un nume reprezentantiv. Surpriza va fi că vom aduce aici lăutari renumiţi pentru ca oamenii să se distreze şi să mănânce bine”, a declarat Mitoşeru pentru Click!

Are probleme mari de sănătate

Unul dintre motivele pentru care Gyüri Pascu a decis să se retragă din afaceri constă în faptul că nici cu sănătatea nu stă prea bine. Săptămâna trecută, artistul a fost operat la ochiul stâng, în urma unui consult de rutină.

„A fost o intervenţie de rutină. Am fost la control şi doctorii au zis că mi-a apărut o chestie la unul din ochi şi că trebuie să mă operez. A durat doar 15 minute. Mă simt binişor acum”, ne-a declarat el.

Gyüri a suferit un accident vascular cerebral, în decembrie 2010, când avea 49 de ani. Nici la un an de la nefericitul incident, artistul nu se simţea bine, iar problemele la ochi s-au agravat. El merge periodic la medic, la control


Loading...

Comenteaza acest articol

Ghinioane in serie pentru GYURI PASCU: divort, operatie, faliment

by   2 min
0