Tabu
Image default
BEAUTY

Hair trend: New Garconne

Stilul anilor ‘70 și-a pus amprenta prin coafurile cu volum în stil afro, văzute în show-ul Marc by Marc Jacobs, prin buclele din colecțiile Blumarine și Etro, și cocurile chic din show-ul Louis Vuitton. Hedonismul caracteristic acelei perioade a fost evidențiat în colecția Marc by Marc Jacobs pentru Louis Vuitton, care

și-a dorit un aspect final “supra-stilizat”. Influențele masculine sunt reflectate în părul scurt și stilul punk din prezentarea Balenciaga sau în cărarea într-o parte regăsită în colecțiile Viktor & Rolf, Gucci, Chanel și DSquared². Stilul minimalist din prezentările DKNY și Narciso Rodriguez, a fost evidențiat printr-un look perfect definit.

 

NEW GARÇONNE

Trendul masculin al acestui sezon evidentiat prin coafurile baiețești, își are originea la Paris, în anii 1920, când lookul “Le Garçonne” era foarte modern. In acest sezon, coafurile din prezentarile Balenciaga, Jean Paul Gaultier și Balmain au evidențiat un păr tuns scurt și ciufulit. Aspectul masculin nu este neapărat dur – în prezentarea Chanel, părul scurt, purtat cu cărare într-o parte a fost chic și elegant. Acest look s-a regăsit și în prezentarea Gucci, însă cu o influență a stilului anilor ‘70, în timp ce DSquared² a îmbinat stilul masculin cu cel feminin prin cărări adânci și cocuri-fundă realizate la spate.

NEW GARÇONNE, a la Dsquared², în 5 pași


Pasul 1: Aplică spuma de păr Wellaflex Volume Boost de la rădăcină până la vârf, apoi usucă părul spre spate și folosește o perie lată pentru a menține părul neted și fără prea mult volum.

Pasul 2: Odată uscat, împarte părul printr-o cărare într-o parte, pornind din dreptul mijlocului sprâncenei. Cu ajutorul periei aranjează părul după urechi, netezindu-l și fixează-l într-o coadă la ceafă.

Pasul 3: Fă o buclă din jumătate din lungimea părului și fixeaz-o cu o bandă elastică de coada inițială. Apoi fă o altă buclă cu părul rămas și fixeaz-o la fel.

Pasul 4: Folosește agrafe pentru a fixa coada. Firele de diferite lungimi care nu au fost prinse pot fi folosite pentru a masca partea dintre cele două bucle.

Pasul 5: Finisează coafura dându-i un aspect ușor răvășit, eliberând câteva suvițe din cele două bucle și dă-le volum și textură cu ajutorul degetelor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Tipps&Tricks pentru îngrijirea mâinilor

Tabu Tabu

NIVEA Visage Natural Beauty

realitatea

ADEVARUL despre SANII Innei! Unde au disparut?

realitatea

Spring make-up tutorial in nuante de roz

realitatea

Puterea în creștere a influencerilor virtuali amenință influencerii în carne și oase

realitatea

Ce influenta are machiajul asupra unei femei?

realitatea

Scrie un comentariu